• Nou
Crema fata hranitoare BIO 50ml, FLORAME - 1
FLORAME

Crema fata hranitoare BIO 50ml, FLORAME

125,88 lei

Crema fata hranitoare BIO 50ml

Eticheta BIO
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE
  • ONE VOICE FL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 358.76lei (-5% reducere) in loc de 377.64lei

Crema hănitoare Florame este îngrijirea  indispensabilă pentru hidratarea și revitalizarea feței. Adaptată nevoilor tenului uscat, textura sa bogată reduce senzația de disconfort și catifelează pielea. Extractul organic de salcâm combinat cu un extract activ de origine marină provenit din fermentarea controlată, ajută la întărirea structurii pielii și îi oferă hidratare timp de 24 de ore, după o singură aplicare.

 

Sinergia cu unt de Shea organic și ulei vegetal de Jojoba organic combinată cu proprietățile reconfortante ale extractului de Wakamé oferă suplețe și elasticitate pielii.

Folosit pe lângă serumul protector de stralucire 3 în 1 din gama hidratare, acest duo redă stralucire pielii, o netezește și o protejează de agresiunile externe și de poluare, pielea devenind mai puternică și mai rezistentă.

 

Aplică dimineața și seara pe pielea curată și uscată, pe toată fața și gât. A se folosi pe lângă serumul protector de strălucire 3 în 1 din gama hidratantă Florame.

 

Testat sub control dermatologic

98% din ingrediente sunt naturale

75% din ingrediente provin din Agricultura Ecologică.

 

 

AVANTAJE

• Eficacitate dovedită a efectului de hidratare până la 24 de ore și a utilizării zilnice a serumului protector de strălucire 3-în-1.

• Ambalaje eco: ambalaje care conțin cel puțin 20% materiale reciclate (flaconul și capacul).

 

 

[EFICACITATE DOVDITĂ]

Efect de hidratare 24 de ore

+10,1% hidratare

De la prima aplicare

 

Evaluare instrumentală a efectului de hidratare (corneometrie) pe 10 voluntari.

Hidratată și fermă, pielea devine suplă și strălucește de frumusețe.

 

 

 

Selecție specială de ingrediente naturale și biologice

 

Ulei esențial de cedru de Atlas organic, ulei esențial de ylang-ylang organic, ulei esențial de geranium african organic, ulei esențial de cardamom organic, ulei esențial de mentă organic, ulei esențial de frunză de portocal organic.

 

Pudra organică de Aloe Vera: bogată în vitamine, pudra organică de Aloe Vera are proprietăți hidratante, calmante și protectoare

 

Duo-ul de acizi hialuronici de diferite greutăți moleculare: este ingredientul activ de referință pentru menținerea hidratării pielii. Combinația de greutăți moleculare medii și ridicate face posibilă acțiunea asupra straturilor profunde ale epidermei.

 

Extract organic de salcâm: energizează fluxul de apă și întărește structura pielii.

 

Extract de wakamé: dă supleșe pielii și îi conferă confort optim

 

Ulei vegetal de jojoba organic: cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, acest ulei vegetal este potrivit pentru toate tipurile de piele și protejează bariera cutanată.

 

Unt de Shea organic: datorită bogăției sale în vitaminele A, D și E, acest unt catifelează și protejează.

 

Ingredient activ care conține un extract de origine marină cu fermentație controlată: provenit din biotehnologie, acest ingredient activ energizează epiderma iar pielea devine fermă și luminoasă.

 

Ingrediente : apă (Aqua), unt de shea (Butyrospermum Parkii)*, carbonat de dicapryl, alcool behenilic, glicerină, alcooli C12-16, citrat de calciu, acid palmitic, ulei de semințe de jojoba (Simmondsia Chinensis)*, lecitină hidrogenată, suc din pudră de aloe vera (Aloe Barbadensis*) , Extract hidrolizat din semințe de salcâm Macrostachya**, maltodextrină**, lisolecitină, gumă de scleroțiu, hialuronat de sodiu, caprilic/capric trigliceridă, pullulan, gumă xantan, ulei de semințe de floarea-soarelui (Helianthus annuus), acid fitic, extract de flori de nufar, Ulei de scoarță de cedru Atlantica*, gumă gelană, ulei de flori de yalng-ylang (Cananga odorata*), siliciu, beta-sitosterol, scualenă, ferment de bacil, extract de Undaria Pinnatifida*, ulei de frunze de portocal amar (Citrus Aurantium Amara*), ulei de semințe de Elettaria Cardamomum*, Ulei de frunze de mentă (Mentha Viridis*), ulei de flori de mușcată (Pelargonium Graveolens*), stearoil glutamat de sodiu, parfum (Fragrance), tocoferol, benzoat de sodiu, alcool benzilic, acid citric, linalol, geraniol, benzoat de benzil.

 

* ingrediente provenite din Agricultura ecologică

** provenite din ingrediente ecologice

 

98% din ingrediente sunt naturale

75% din ingrediente provin din Agricultura ecologică

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife după normele COSMOS

 

Detalii ale produsului

FLORAME
113-028159

Referinte specifice

ean13
3516170028159

Compara

Produs
Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml, FLORAME Ulei anti-age ten uscat Ulei anti-age ten uscat BIO 30ml, FLORAME Ulei anti-age ten mixt BIO Ulei anti-age ten mixt BIO 30ml, FLORAME Balsam ultra- hidratant fata si corp BIO 180ml Balsam ultra-hidratant fata si corp BIO 180ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
114,88 lei
115,88 lei
115,88 lei
116,88 lei
Descriere

Apa micelara demachianta fata si ochi

Ulei anti-age ten uscat BIO 30ml

Ulei anti-age ten mixt BIO 30 ml

Balsam ultra-hidratant fata si corp BIO 180ml

Nu exista caracteristici de comparat