Modalitati de plata

 - Transfer bancar

 - On-line cu card bancar, plata securizata prin PAY U

 - Ramburs,  la primirea comenzii

 

1. PLATA
Plata cumparaturilor facute pe site-ul nostru se achita doar in RON.

Modalitati de plata : plata prin virament bancar, prin card bancar- plata securizata cu PAY U, ramburs la primirea comenzii sau la ridicarea comenzii din magazinul nostru din zona Dorobanti - Floresca (Str. Tudor Stefan, nr 48, sector 1, Bucuresti).  

In cazul platii prin card bancar, cardul se va debita in momentul confirmarii comenzii. Plata prin card bancar este securizata. Sunt acceptate doar platile cu carduri Visa, Maestro si Mastercard.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca naturalparis.ro

 

2. LIVRAREA

Produsele vor fi livrate din Bucuresti  catre clienti la adresa indicata de dvs. la plasarea comenzii. Este de datoria dvs. sa ne furnizati informatii cat mai corecte si complete cu privire la adresa de livrare a comenzii.

 Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea si integritatea acestora pe toata durata transportului. 

 

Comenzile plasate pana in ora 13.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi*.

Comenzile sosite dupa ora 13.00 se proceseaza in ziua urmatoare.

* pentru produsele aflate in stoc


Termenul  obisnuit de livrare prin curier rapid: 24/48 h de la primirea/validarea comenzii (cu exceptia rupturilor de stoc, sau conditiilor meteorologice nefavorabile-moment in care veti fi contactat de un reprezentant Natural Paris)

Toate comenzile preluate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate luni.

TRANSPORT GRATUIT!

Livrararea marfii se va face gratuit in urmatoarele conditii:
- pentru comenzi in valoare de minim 170 lei.


COSTURI MINIME IN BUCURESTI SI IN TARA:

Pentru comenzile cu o valoare sub 170 lei modalitatea de calcul a costului de livrare este urmatoarea:

-         19,99 lei in Bucuresti

-         19,99 lei in tara


Costul transportului standard asigurat de Natural Paris este de 19.99 lei pentru livrari in tara a caror valoare depaseste 170 lei, iar diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

CONDITII SPECIALE

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa Naturalparis.ro sau a societatii de curierat : conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, etc.
In aceste cazuri exceptionale, un reprezentant Natural Paris, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

 

Daca observati deprecierea coletelor, curierul  va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Termenele de livrare sunt cele declarate si asumate de firma de curierat. Termenele curg din momentul confirmarii comenzii.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati la  telefon: 021.230.31.45 sau sa ne scrieti pe: office@natural-paris.com