ANGAJAMENTELE NOASTRE

     

1) Un angajament pentru AB (Agricultura Biologica)

Toate podusele de la Natural  Paris provin din Agricultura Biologica. Au fos atent selectionate si respecta un caiet de sarcini riguros stabilit de catre organismul care le certifica (Ecocert Franta in cazul nostru) si agricultor. Va garantam o calitate exceptionala de la agricultor pana la produsul finit. Etichetele COSMEBIO si AB prezente pe produsele noastre cat si certificarea ECOCERT atesta acest lucru.

              

 

2) Va garantam cea mai buna calitate

Pentru a va garanta o calitate ireprosabila, produsele Florame si Couleur Caramel trec prin diferite controale la fiecare stadiu de productie. Analizele de laborator va garanteaza produse :

   - 100% naturale : nemodificate de molecule sintetice
   - Biologice Botanic si Biochimic definite (HEBBBD)
                             - Certificate Ecocert

 

          

3) Un angajament pentru Comertul echitabil 

Pentru ca acordam o grija deosebita oamenilor si Planetei, toate produsele noastre provin din Comertul echitabil si se lucreaza cu agricultori din toate colturile lumii pentru repartizarea resurselor.

 

 

4) Un angajament pentru respectarea mediului inconjurator

Produsele noastre respecta resursele naturale si reinnoirea acestora :

  - Utilizarea de materii prime ce respecta mediul inconjurator
  - Toate ambalajele noastre sunt reciclabile
  - Selectarea de imprimerii certificate Imprim’Vert ce utilizeaza cerneala vegetala pentru inscriptionarea produselor noastre

           

5) Un angajament pentru protectia animalelor

Produsele noastre au etichetare One Voice,  prima asociatie ce lupta pentru drepturile animalelor. Eticheta One Voice garanteaza absenta testelor pe animale in obtinerea produselor noastre.