Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 200ml
FLORAME

Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 200ml, FLORAME

68,88 lei

Apa micelara demachianta fata si ochi

Eticheta BIO
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE
  • ONE VOICE FL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 196.31lei (-5% reducere) in loc de 206.64lei

Descriere:

Apa micelara demachianta pentru fata si ochi Florame, lejera si proaspata, elimină impuritățile și urmele de machiaj. Îmbogățita cu ape florale organice, cunoscute pentru proprietățile lor răcoritoare, aceasta apa micelara nu necesita clătire si curăța delicat fața și ochii.

Descopera acum acest produs in 3 formate noi pentru toate gusturile: 50 ml, 200 ml și 400 ml.

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Această apă micelara biologică elimina delicat rezidurile (make-up, poluare...) și impuritățile pielii (sebum, transpirație, descuamare...).

Fără parabeni, fără sulfati, fără substanțe nocive, apa micelară BIO pe baza de ape florale calmante, tonice și răcoritoare este potrivită pentru pielea uscată, pentru tenul gras, normal, mixt, pielea sensibilă sau matură.

Calmanta, apa micelara organica Florame raspunde exigentelor femeilor ce sunt în căutarea unui demachiant neagresiv si natural. Formula sa fără săpun, nu modifică potențialul de curățare. Aceasta apa micelara demachianta elimină cele mai tenace produse de make-up în doi timpi si trei mișcări: blush, pudra, rimel, ruj.

Proprietati si mod de utilizare

Mod de utilizare: imbibati o cotoneta de bumbac cu apă micelara și îndepărtați machiajul de pe față și ochi.

Testata sub control dermatologic.

Compoziție și precauții de utilizare:

99% din ingrediente sunt naturale
94% din ingrediente provin din Agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS

** ingrediente provenite din Agricultura ecologica

Planta

Florame a selectionat un extract de ape florale de orz bio, ideal pentru toate tipurile de piele (chiar si pentru cele sensibile și reactive) și de melisa bio, comoara a frumusetii foarte calmanta. Această nouă formulă este completată de glicerină organică care protejeaza și catifeleaza, precum și de un complex de zahăr și ulei vegetal. Rezultatul? Pielea dvs. este curată, calmata și strălucitoare.

Detalii ale produsului

FLORAME
113-025813

Referinte specifice

ean13
3516170025813

Compara

Produs
Alune BIO Ulei vegetal alune BIO 50ml, FLORAME Crema de maini Hranitoare 50ml Crema maini hranitoare BIO 50ml, FLORAME Migdala Dulce BIO Ulei vegetal migdala dulce BIO 50ml, FLORAME Sambure de Caisa BIO Ulei vegetal sambure de caisa BIO 50ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
57,88 lei
58,88 lei
59,88 lei
59,88 lei
Descriere

Corylus Avellana

Crema de maini hranitoare BIO 50ml

Prunus Amygdalus Dulcis

Prunus Armeniaca

Alta caracteristica
Huile issue des fruits de Corylus avellana (Noisetier).100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Huile issue des noyaux de Prunus armeniaca (Abricot)100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com