Difuzor buchet parfumat Trandafir alb 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Difuzor buchet parfumat Trandafir alb 200ml, COLLINES DE PROVENCE

199,88 lei

Note de varf: petale de trandafie, litchi, flori albe

Note de mijloc: frezie, mugure de trandafir, lacramioara

Note de baza: cedru alb, floare de piersica, ambra, mosc

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 569.66lei (-5% reducere) in loc de 599.64lei

Lăsați-vă fermecați de eleganța Buchetului nostru aromatic decorat cu flori. Tijele naturale de ratan va difuzeaza non stop în casa nuante de Trandafir Alb

 

NUME BOTANIC: Rosa Centifolia

 

ORIGINE: originar din Asia Mică, Trandafirul este celebrat încă din Antichitate de nenumarați poeți, scriitori și pictori pentru culorile și parfumul său. Adevărată regină a florilor in Orient, este una dintre cele mai cultivate plante din lume. Esența de trandafir se obține prin distilarea  florilor proaspăt recoltate manual chiar în dimineața respectivă.

 

SIMBOL: La greci, era floarea Afroditei, zeița iubirii, iar romanii il atașau lui Venus. Trandafirul roșu este simbolul iubirii și pasiunii, în vreme ce trandafirul alb reprezintă puritatea și inocența.

 

VIRTUȚI: În Franța inca din secolul al XVIII-lea, trandafirul este cultivat pentru proprietățile sale medicinale. De exemplu, apa de trandafiri este utilizată pe piele pentru puterea sa de catifelare, tonifiere și cicatrizare.

 

INGREDIENTE: Alcool denat, Aqua, Parfum (parfum).

 

INSPIRAȚIE: Acest buchet de flori albe înfrumusețat cu tulpini naturale din ratan, tulpini de bambus neabsorbante și cele trei flori de hârtie montate manual, constituie o conditie esentiala pentru decorarea și parfumarea interiorului dvs. timp de 4 până la 6 săptămâni.

 

PARFUM: Collines de Provence, creatorul de parfumuri Botaniste selectează pentru dvs. cele mai bune plante aromate și plante cu parfum din care realizează miresme autentice cu note intense.   


FABRICAȚIE: Buchetele noastre aromatice sunt realizate și ambalate manual în atelierele noastre din Mane, în Provence. Pentru a vă oferi produse de calitate avem toată grija necesară în selectarea componentelor acestora.

 

Mod de utilizare:

CUM SĂ UTILIZAȚI UN BUCHET AROMATIC?

Îndepărtați capacul de plastic, apoi adăugați in flacon tijele de ratan furnizate.

Parfumul se impregneaza prin capilaritate în tulpinile de ratan și difuzează mirosul. Puteți regla intensitatea difuziei parfumului adăugând mai multe sau mai puține tije.

 Pentru o difuzie optimă a parfumului, întoarceți din când în când tulpinile de ratan.

Când buchetul dvs. s-a golit după 4 până la 6 săptămâni, reincarcați-l cu Buchet Refill (doza rezerva) disponibil pe site-ul nostru. De asemenea, se recomandă înlocuirea tulpinilor de ratan.

 

CARE SUNT RISCURILE DE A UTILIZA UN BUCHET AROMATIC?

 Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Detalii ale produsului

225-846569

Referinte specifice

ean13
3700305846569

Compara

Produs
Difuzor buchet parfumat Narcisa salbatica 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Narcisa salbatica 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor Priza Ultrasonic Difuzor Priza Ultrasonic, FLORAME Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Camelie 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Camelie 200ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
199,88 lei -20% 159,90 lei
192,88 lei
199,88 lei
199,88 lei
Descriere

Narcisa salbatica

Difuzor Priza Ultrasonic

Note de varf: bergamota, lamaie, frunza de portocala amara, ambra

Note de mijloc: floare de portocal, floare de migdal, neroli

Note de baza: chiparos, lemn de cedru, mosc

Note de varf: boboc de trandafir, mandarina

Note de mijloc: camelie, trandafir alb, crin, floare de portocal, garoafe

Note de baza: ambra, mosc

Nu exista caracteristici de comparat