Lumanare parfumata naturala Lemn de abanos&Vetiver 180ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Lumanare parfumata naturala Lemn de abanos&Vetiver 180g, COLLINES DE PROVENCE

114,88 lei

Note de varf: cuisoare, scortisoara, tamaie

Note de mijloc: lemn negru, iris, note de piele

Note de baza: vetiver, patchouli, santal

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 327.41lei (-5% reducere) in loc de 344.64lei

 

Lăsați-vă seduși de parfumul lemnos și intens al lumânării parfumate „abanos & vetiver” creată în atelierele noastre din Mane, un sat tipic din Haute Provence, înconjurat de natură.

 

Parfumul său cu esențe prețioase vă parfumează intens interiorul.

O adevărată călătorie olfactivă în ținuturile tropicale, de unde provine vetiverul. Cu ceara vegetală și cu fitilul său din bumbac 100%, lumânarea parfumată „abanos & vetiver” își emană parfumul aproximativ 40 de ore (timp de ardere), în funcție de dorințele dumneavoastră.

 

Descriere:

Colecția „Duos Parfumés” de la Collines de Provence, se armonizează ca o melodie parfumată, fiind creată pe baza a două arome majore. Creată urmare a expertizei noastre, pune in evidență atmosfera interiorului dvs.

 

 

Lumânările parfumate Collines de Provence sunt fabricate în Franța, în Mane, sat tipic situat în inima regiunii Haute Provence. Colorate, sunt ideale pentru a le oferi cadou  sau pentru a crea o atmosferă elegantă acasă: portocaliu puternic, albastru intens, verde proaspăt sau chiar roșu ... o întreagă selecție de culori strălucitoare care se dezvăluie într-un pahar sablat, ce lasă să apară o flacără domoală.

 

Cu ceară vegetală și pe bază de ingrediente naturale, lumânarea parfumată Collines de Provence „abanos & vetiver” vă seduce cu designul atemporal și parfumul său subtil creat de parfumierul nostru din Grasse.

 

Parfum:

Experții noștri de la Grasse, capitala mondială a parfumeriei, au ales să combine abanosul, o esență rară și masculină, cu vetiverul, ce are note proaspete și lemnoase. Această compozitie armonios parfumată este integrată într-o bază de difuziune de către maeștrii noștri cerari, astfel încât mirosul puternic de abanos să se combine cu parfumul  fin al vetiverului.

Așa a luat naștere un parfum original ce reunește două mari arome clasice, ambele perfect exotice ...

 

Parfumul lumânării parfumate „abanos & vetiver aparține familiei olfactive „lemnoase”. Descoperiți această notă ce ne amintește de pădurile nobile și de condimentele orientale:

Note de vârf: cuișoare, scorțișoară, tămâie

Note de mijloc: lemn de culoare închisă, iris, acorduri cu miros de piele

Note de bază: vetiver, patchouli, lemn de santal

 

Botanică :

Abanosul : 

Abanosul este lemnul prețios prin excelență. Ba chiar a dat numele unui meșteșug bine cunoscut: ebanisteria. Dar în ceea ce privește l’art de vivre, lemnul de abanos este un lemn prețios care inspiră neincetat artiștii parfumieri, precum și alte esențe din lemn mai puțin exotice.

Detalii ale produsului

224-812090

Referinte specifice

ean13
3700305812090

Compara

Produs
Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME Lumanare parfumata naturala Ambra 180ml - 1 Lumanare parfumata naturala Ambra 180g, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
106,88 lei
106,88 lei
106,88 lei
114,88 lei
Descriere

Spray purifiant citrice BIO 180 ml

Spray purifiant Provence BIO 180 ml

Spray purifiant menta 180ml

Note de varf: bergamota, tamaie, lavanda, ambra

Note de mijloc: ambra, vanilie, mosc

Note de baza: coriandru, patchouli, labdanum

Nu exista caracteristici de comparat