Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.

Aromaterapia practica F. Millet (engleza)

Aromaterapia practica F....
50,72 lei

Aromaterapia practica F. Millet (engleza)

Ref: 013476

Aromaterapie: utilizarea uleiurilor esentiale

Plantele aromatice provenite din anumite familii botanice, permit obtinerea esentelor si uleiurilor esentiale. Ele sunt obtinute prin expresare sau distilare. Compozitia lor chimica variaza in functie de mediul de origine al plantei, ceea ce le confera proprietati specifice. Cunoasterea lor in profunzime este un factor determinant pentru o utilizare corecta a acestora.

Aceasta carte detaliaza cele mai cunoscute si cele mai utilizate 58 de uleiuri esentiale in aromaterapie. Veti gasii aici informatii indispensabile pentru a invata sa le alegeti si sa le folositi in securitate. 

Autoarea: doctor in farmacie, diplomata in fitoterapie si aromaterapie la universitatile Montpellier si Paris XIII, Fabienne Millet formeaza profesionisti din domeniul sanatatii si specialisti in produse biologice.

Principalul sau obiectiv este sa ne invete cum se utilizeaza corect si in securitate uleiurile esentiale. Pasiunea sa: sa transmita cunoasterea actiunilor uleiurilor esentiale si modurile lor de utilizare.

93 de pagini.

Editie Florame

Ingrediente