Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Ulei esential trandafir CONV. absolut  5ml

Ulei esential trandafir...
320,99 lei

Ulei esential trandafir CONV. absolut  5ml

Rosa damascena

Ref: 7604

Cultura: Conventionala
Familie:  Rosacee
Profil biochimic: Alcool de feniletil, citronelol
Organ: Flori, extras cu solventi volatili
Origine: Europa de Est

Trandafirul absolut provine din trandafirul de Damasc. Ceea ce diferentiaza uleiul esential de trandafir este metoda prin care este extras. Absolutul de trandafir  este obtinut din petale prin extractie cu solvent. Are reputatia de a fi reechilibrant pe plan emotional. Absolutul de trandafir este un ingredient cosmetic primordial si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Pielea matura il va aprecia deoarece reda fermitatea.

Recomandari:
A nu se utiliza de catre femeile însarcinate sau care alapteaza si nici la copiii sub 7 ani.
A nu se utiliza de catre persoanele cu antecedente de convulsii si/sau alergice la uleiuri esentiale.
Consultati specialistul pentru orice indicatie terapeutica sau tratament pe cale orala.

  • ORIGINE BOTANICA

Ingrediente