Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Spray anti-acarieni BIO 180ml

Spray anti-acarieni BIO 180ml
106,99 lei

Spray anti-acarieni BIO 180ml

Spray anti-acarieni 100% BIO 180 ml

Ref: 24021

Spray-ul anti-acarieni 100% bio Florame, cu o eficienta dovedita, va ajuta sa pastrati interiorul curat si sanatos eliminand praful si acarienii.

Permite eliminarea acestora din saltele, tesuturi sau covoare datorita actiunii unui complex de  12 uleiuri  esentiale provenite din agricultura biologica.
Sinergia uleiurilor esentiale de cuisoare, menta piperata  si  scortisoara elibereaza arome subtile si delicate.

Eficacitate dovedita contra:

- Oualelor

- Larvelor

- Adultilor

Mod de utilizare: faceti un test pe o suprafata mai putin vizibila.

- Capacitatea de 180ml permite tratarea unei suprafete de 15m² (adica o suprafata de 4,5 ori mai mare decat o saltea de 2 persoane).

- Pulverizati pe cadrul de pat, covare, mochete si textile de interior

- Lasati sa actioneze 4 ore apoi curatati cu aspiratorul

- Reinnoiti aplicarea de cate ori este necesar dar nu mai mult de 3 ori pe saptamana.

- A se utiliza pe cadrul de pat al copiilor cu varsta mai mare de 7 ani.

 A nu se utiliza pe cadrul de pat al copiilor sub 7 ani. A nu se pulveriza in prezenta copiilor cu varsta mai mica de 7 ani. A se face un test in prealabil pe tesaturile fragile. In caz de ingerare solicitati imediat sfatul medicului si aratati-i ambalajul sau eticheta. Contactati cel mai apropiat centru anti otrava. Utilizati substantele biocide cu precautie. Inainte de utilizare, cititi eticheta si informatiile despre produs.

Masuri de precautie: contine : (R)-p-mentha-1,8-diene (n°index : 601-029-00-7). geraniol (n°CE : 203-377-1). Lichid si vapori extrem de inflamabili. Poate cauza o sensibilitate a pielii.  Provoaca o severa iritatie a ochilor. Nociv pentru organismele acvatice, pe termen lung poate cauza efecte nefaste asupra mediului acvatic. In cazul consultarii medicului, sa aveti la indemana ambalajul sau eticheta. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. A se feri de flacari si scantei. Nu fumati. Evitati sa respirati dupa ce pulverizati.  Evitati aruncarea in natura. IN CONTACT CU PIELEA: spalati din abundenta cu apa si sapun. In caz de iritatii sau eruptii cutanate : consultati medicul. IN CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact daca victima le poarta si daca sunt usor de indepartat. Continuati sa clatiti. Daca ochii sunt inca iritati: consultati medicul.

Uleiuri esentiale biologice:
- 100% pure: neamestecate cu alte uleiuri esentiale
- 100% naturale: nemodificate de molecule de sinteza
- 100% integrale: nu au fost supuse nici unui tratament de natură să înlăture moleculele
- Biologice, definite Botanic si Biochimic (HEBBBD)
- Certificate Ecocert
- Ambalaje 100% reciclabile

  • Alta caracteristica Alcohol Denat.**, Mentha Piperita*, Citrus Medica Limonum*, Melaleuca Viridiflora*, Geraniol, Eucalyptus Citriodora*, Cananga Odorata*, Cymbopogon Flexuosus*, Cymbopogon Winterianus*, Lavandula Angustifolia*, Cinnamomum Zeylanicum*, Eugenia Caryophyllus*, Pelargonium Graveolens*, Thymus Vulgaris*, Limonene, Citral, Linalool, Eugenol, Citronellol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica sau sunt transformate din ingrediente naturale. Parfum de ambianta controlat de catre Ecocert Greenlife F32600.
  • ORGANIC 100%
  • ECOCERT PASARE

Ingrediente

Alcohol Denat.**, Mentha Piperita*, Citrus Medica Limonum*, Melaleuca Viridiflora*, Geraniol, Eucalyptus Citriodora*, Cananga Odorata*, Cymbopogon Flexuosus*, Cymbopogon Winterianus*, Lavandula Angustifolia*, Cinnamomum Zeylanicum*, Eugenia Caryophyllus*, Pelargonium Graveolens*, Thymus Vulgaris*, Limonene, Citral, Linalool, Eugenol, Citronellol, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol. 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica sau sunt transformate din ingrediente naturale. Parfum de ambianta controlat de catre Ecocert Greenlife F32600.