Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala lavanda BIO 200ml

Apa florala lavanda BIO 200ml
48,99 lei

Apa florala lavanda BIO 200ml

Lavanda BIO 200ml

Ref: 22447

Denumire latina: lavandula angustifolia

Calitate: biologica

Proprietati cosmetice: apa florala de lavanda este recomandata pentru tenul mixt si gras deoarece are proprietati purifiante si cicatrizante. Este ideala pentru barbati, dupa barbierit. Este utilizata pentru calmarea si fortifierea scalpului.

Mod de utilizare: aplicati pe fata sub forma de lotiune sau prin pulverizare (stergeti dupa aplicare pentru a preveni deshidratarea). Se aplica pe parul umed, dupa spalare prin masarea scalpului. Nu clatiti.

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

O apa florala in armonie cu natura
- Certificata Cosmos si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si biologice
- Ambalaje 100% reciclabile

  • Alta caracteristica Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Linalool. * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC ROSU

Ingrediente

Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Linalool. * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com