Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Teint de soleil 023 – Brun Beige (sidefat)

Teint de soleil 023 –...
114,99 lei

Teint de soleil 023 – Brun Beige (sidefat)

Teint de soleil 023 – Brun Beige (sidefat)

Ref: 111723

Teint de soleil 023 – Brun Beige (sidefat) BIO 7g

(Pudra stralucitoare)                      

 

Matifica, uniformizeaza si lumineaza tenul datorita particulelor de sidef pe care le contine. Veti avea un ten matasos si catifelat, usor stralucitor, care capteaza lumina.

Mod de aplicare :

Utilizati pensula pudra Couleur Caramel pentru o acoperire perfecta  a tenului.

 Scuturati usor pensula de pudra  pentru  a evita excesul de pudra. Puteti aplica de mai multe ori pentru a obtine un efect natural.

Aspectul usor sidefat al tenului, va va permite sa utilizati acest produs minunat atat ziua cat si seara. Acest produs este foarte eficient pentru tenul obosit, care are nevoie sa capteze lumina.

 

Compozitie 100% naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol, fara ingrediente derivate din petrol si fara PEG.

14 % din ingrediente provin din Agricultura Biologica.

  • * Ingrediente active : Ulei din sambure de strugure Bio (Vitis vinifera) : bogat in acizi grasi esentiali, Vitamina E si polyphenol, protejeaza stratul cutanat. Ulei din seminte de Floarea – Soarelui Bio : hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Este bogat in acizi grasi esentiali (Omega 6 ). Ulei de soia Bio : este anti-age si are proprietati filmogene. Hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Extract de maslina (Squalane) : Hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio : hidrateaza, revitalizeaza si regenereaza. Este bogat in vitamine naturale A, E si F.
  • COSMETICA BIO VERDE
  • 100% NATURAL

Ingrediente

Ingrediente active : Ulei din sambure de strugure Bio (Vitis vinifera) : bogat in acizi grasi esentiali, Vitamina E si polyphenol, protejeaza stratul cutanat. Ulei din seminte de Floarea – Soarelui Bio : hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Este bogat in acizi grasi esentiali (Omega 6 ). Ulei de soia Bio : este anti-age si are proprietati filmogene. Hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Extract de maslina (Squalane) : Hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio : hidrateaza, revitalizeaza si regenereaza. Este bogat in vitamine naturale A, E si F.