Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Fond de ten Hydracoton 11 - Ivoire 30 ml

Fond de ten Hydracoton 11 -...
166,99 lei

Fond de ten Hydracoton 11 - Ivoire 30 ml

Fond de ten Hydracoton 11 - Ivoire 30 ml

Ref: 118711

FOND DE TEN HYDRACOTON

 

Aplicati Fondul de ten Hidracoton zilnic, dupa aplicarea bazei de machiaj Couleur Caramelcu degetele sau buretele.

Aplicati materia dinspre partea centrala spre partile extreme ale fetei, pentru un rezultat optim.

Textura catifelata delicat fondanta, confort de bumbac si aspect ultra natural, acest fond de ten raspunde tuturor femeilor care isi doresc o potrivire optima intre tipul lor de ten si fondul lor de ten.

Formula pe baza de ingrediente naturale si BIO, textura semi-fluida este instantaneu fondanta la contactul cu pielea, oferind o senzatie de 100% placere!

99% din ingrediente sunt de origine naturala

20,6% din ingrediente provin din Agricultura biologica

  • * Ingrediente active: Feohidran, sursa de hidratare. Formula inedita Couleur Caramel, FONDUL DE TEN HYDRACOTON CONTINE Feohidran. Acest activ, de origine marina hidrateaza instantaneu pielea pe termen lung. Structura moleculara originala ii confera o potrivire naturala cu tenul si o protejeaza impotriva deshidratarii. Complex exclusiv BIO, ce are la baza untul de Shea Bio si uleiul de Camelina Bio, este puternic concentrat in acizi esentiali grasi ( omega 3 si 6 nesintetizati de organism), in fitosteroli si in tocoferoli. Acizii grasi esentiali si fitosterolii sunt recunoscuti pentru puterea lor hidratanta si proprietatile lor anti-inflamatoare. Tocoferolii sunt antioxidanti naturali care protejeaza pielea de imbatranire si de efectele nocive ale soarelui. Interactiunea specifica dintre aceste ingrediente le creste eficacitatea si le amelioreaza proprietatile.
  • COSMETICA BIO VERDE

Ingrediente

Ingrediente active: Feohidran, sursa de hidratare. Formula inedita Couleur Caramel, FONDUL DE TEN HYDRACOTON CONTINE Feohidran. Acest activ, de origine marina hidrateaza instantaneu pielea pe termen lung. Structura moleculara originala ii confera o potrivire naturala cu tenul si o protejeaza impotriva deshidratarii. Complex exclusiv BIO, ce are la baza untul de Shea Bio si uleiul de Camelina Bio, este puternic concentrat in acizi esentiali grasi ( omega 3 si 6 nesintetizati de organism), in fitosteroli si in tocoferoli. Acizii grasi esentiali si fitosterolii sunt recunoscuti pentru puterea lor hidratanta si proprietatile lor anti-inflamatoare. Tocoferolii sunt antioxidanti naturali care protejeaza pielea de imbatranire si de efectele nocive ale soarelui. Interactiunea specifica dintre aceste ingrediente le creste eficacitatea si le amelioreaza proprietatile.