Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala trandafir BIO 200ml

Apa florala trandafir BIO...
63,99 lei

Apa florala trandafir BIO 200ml

Trandafir BIO 200ml

Ref: 22454

Denumire latina: rosa damascena

Calitate: biologica

Proprietati cosmetice: apa florala de trandafir este considerata o adevarata comoara de frumusete. Ofera luminozitate, tonifica, revigoreaza, hidrateaza si calmeaza pielea. Datorita proprietatilor sale calmante este ideala pentru pielea sensibila si uscata. Este purifianta si astringenta ceea ce o face sa fie ideala pentru tenul gras. Este ideala pentru pielea lipsita de fermitate datorita proprietatilor sale reparatorii si antirid.  

Mod de utilizare: aplicare locala prin masaj lejer sau prin pulverizare (stergeti dupa aplicare pentru a preveni deshidratarea).

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

O apa florala in armonie cu natura
- Certificata Cosmos si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si biologice
- Ambalaje 100% reciclabile

  • Alta caracteristica Rosa Damascena Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Citronellol, Geraniol, Citral. * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC ROSU

Ingrediente

Rosa Damascena Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Citronellol, Geraniol, Citral. * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com