Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Corector anticearcane 12 – Beige Clair

Corector anticearcane 12...
69,99 lei

Corector anticearcane 12 – Beige Clair

Corector anticearcane 12 – Beige Clair

Ref: 118312

Corector anti – cearcane BIO – 3,5 g

 Estompeaza imperfectiunile, cearcanele, pungile de sub ochi si  modeleaza anumite zone ale fetei,  jucandu-se cu umbrele si cu luminile.  Textura sa cremoasa ofera o acoperire perfecta

si tenul va avea un aspect mat natural.

Mod de aplicare : A se aplica cu pensula Limba de pisica Couleur Caramel, dupa fondul de ten. Este conceput cu o nuanta mai deschis decat fondul de ten, pentru a crea un contrast si pentru a da luminozitate privirii. Aplicati o pudra libera sau compacta dupa aplicarea corectorului. Astfel  veti fixa corectorul si machiajul va rezista pe tot parcursul zilei.

100% din ingrediente sunt de origine naturala.

68%  activi vegetali  bogati in acizi grasi esentiali.

14% din ingrediente provin din Agricultura biologica.

Produs cosmetic Ecologic si Biologic certificat de ECOCERT SAS – BP - 32600 L’ISLE JOURDAIN.

  • * Ingrediente active : Vitamina E vegetala (Tocopherol) : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de Migdala dulce Bio (Prunus amygdalus) : restructureaza, hidrateaza si calmeaza. Ulei derivat din Masline (Squalane ): hidrateaza, catifeleaza si da suplete pielii. Ceara din frunza de Palmier (Copernica cerifera) : protejeaza pielea si mentine hidratarea sa naturala. Ulei de ricin (Ricinus Communis) : calmant, protector, hranitor, si regenerant al pielii. Ceara de Candelilla (Euphoria cerifera): formeaza un film protector, este hranitoare, reparatoare si hidratanta. Unt de Shea Bio (Butyrospermum parkii) : hidratant si regenerant, bogat in vitaminele naturale A, E si F. Ulei de Baobab CE (Adansonia digitata): hidratant si hranitor, calmeaza afectiunile pielii. Ceara de albine (Cera alba) : substanta hranitoare, protectoare si reparatoare, formeaza un film protector, ofera pielii o hidratare mai buna. Extract de Maslina (Squalene) : emolient si non-gras, non-comedogen, este restructurant si se absoarbe repede.
  • COSMETICA BIO VERDE
  • 100% NATURAL

Ingrediente

Ingrediente active : Vitamina E vegetala (Tocopherol) : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de Migdala dulce Bio (Prunus amygdalus) : restructureaza, hidrateaza si calmeaza. Ulei derivat din Masline (Squalane ): hidrateaza, catifeleaza si da suplete pielii. Ceara din frunza de Palmier (Copernica cerifera) : protejeaza pielea si mentine hidratarea sa naturala. Ulei de ricin (Ricinus Communis) : calmant, protector, hranitor, si regenerant al pielii. Ceara de Candelilla (Euphoria cerifera): formeaza un film protector, este hranitoare, reparatoare si hidratanta. Unt de Shea Bio (Butyrospermum parkii) : hidratant si regenerant, bogat in vitaminele naturale A, E si F. Ulei de Baobab CE (Adansonia digitata): hidratant si hranitor, calmeaza afectiunile pielii. Ceara de albine (Cera alba) : substanta hranitoare, protectoare si reparatoare, formeaza un film protector, ofera pielii o hidratare mai buna. Extract de Maslina (Squalene) : emolient si non-gras, non-comedogen, este restructurant si se absoarbe repede.