Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Spray olfactoterapie respiratie BIO 20ml

Spray olfactoterapie...
57,99 lei

Spray olfactoterapie respiratie BIO 20ml

Respiratie BIO 20ml

Ref: 24489

Respirati si petreceti o iarna zen.

Spray-ul respiratie este indispensabil in lupta pentru combaterea bolilor de iarna. Va ajuta sa traversati  iarna gratie actiunii unui complex exclusiv de 7 uleiuri esentiale cu proprietati purifiante si dezinfectante provenite din agricultura biologica.

Sinergia de uleiuri esentiale de eucalipt, pin, terebentina, menta piperata si rozmarin cineole elibereaza note fresh si lemnoase - ideala in anotimpul de iarna.

Mod de utilizare: de la primele semne de racire a vremii, pulverizati de 2 -3 ori direct  in aer  sau pe o batista, respirati profund si cele 7 uleiuri esentiale biologice va vor purifica.

Masuri de precautie: continut : (R)-p-mentha-1,8-diene (n°index : 601-029-00-7), pinenes (Alpha or Beta), Huile Essentielle de Térébenthine/Turpentine Essential Oil (n°index : 650-002-00-6).

Poate provoca alergie cutanata. In cazul consultarii medicului pastrati la indemana eticheta sau recipientul. A nu se lasa la indemana copiilor. A se citi eticheta inainte de utilizare. A se evita inhalarea de aerosoli. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati din abundenta cu apa si sapun. In caz de iritatii sau eruptii cutanate: consultati medicul. Eliminati recipientul in conformitate cu reglementarile nationale.

Un spray in armonie cu natura
- Certificat Ecocert
- Formula 100% naturala

- Parfum 100% natural
- Ambalaje 100% reciclabile

  • Alta caracteristica Alcohol**, Eucalyptus Globulus*, Abies Alba*, Pinus Pinaster*, Pinus Sylvestris*, Mentha Piperita*, Rosmarinus Officinalis*, Thymus Satureoïdes*, Lavandula Angustifolia*, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin. 100% din totalul ingredientelor* provin din agricultura biologica sau sunt transformate din ingrediente provenite din agricultura biologica** Parfum de ambianta biologic controlat de catre ECOCERT Greenlife F32600
  • ORGANIC 100%
  • ECOCERT PASARE

Ingrediente

Alcohol**, Eucalyptus Globulus*, Abies Alba*, Pinus Pinaster*, Pinus Sylvestris*, Mentha Piperita*, Rosmarinus Officinalis*, Thymus Satureoïdes*, Lavandula Angustifolia*, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin. 100% din totalul ingredientelor* provin din agricultura biologica sau sunt transformate din ingrediente provenite din agricultura biologica** Parfum de ambianta biologic controlat de catre ECOCERT Greenlife F32600