Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Terre Caramel 23 – Brun Beige (sidefat)

Terre Caramel 23 –...
134,50 lei

Terre Caramel 23 – Brun Beige (sidefat)

Terre Caramel 23 – Brun Beige (sidefat)

Ref: 111223

Terre Caramel BIO

(Pudra bronzanta ) – 10 g

Ideala pentru a parea bronzata tot anul. Eficienta pentru structurarea si modelarea fetei.

Textura fina pentru o acoperire perfecta, hidratare, protectie impotriva agresiunilor externe.

Durata excelenta, aplicare usoara.

Mod de aplicare :

Se aplica cu pensula Blush (fard de obraz) pe anumite zone ale fetei, frunte, nas, pometi sau maxilare. Daca aplicati cu pensula de pudra, pe toata fata, veti obtine un efect bronzant. Pentru un rezultat perfect, utilizati Pudra bronzanta Terre Caramel dupa ce ati aplicat, Pudra compacta sau Pudra libera de culoare neutra.

Compozitie 100% naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol sau produse derivate din petrol, fara PEG.  

11% din ingrediente provin din Agricultura biologica.

  • * Ingrediente active : Ulei de Karanja : hidrateaza si restructureaza. Extract de alge rosii : regenereaza elastina si colagenul. Vitamina E vegetala : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de caisa Bio : bogat in vitamina A si E, hraneste si revitalizeaza pielea obosita. Ulei de masline Bio : bogat in vitamine vegetale, permite regenerarea cutanata. Ulei de jojoba Bio : netezeste, hraneste si intareste pielea fragila si obosita. Ulei din sambure de strugure Bio : bogat in acizi grasi esentiali, Vitamina E si polyphenol, protejeaza stratul cutanat. Ulei din seminte de Floarea-Soarelui Bio : hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Este bogat in acizi grasi esentiali (Omega 6 ). Extract de ceai rosu, Rooibos : are proprietati antibacteriene si antioxidante vegetale, impiedica formarea radicalilor liberi responsabili de imbatranirea cutanata.
  • COSMETICA BIO VERDE
  • Vegan

Ingrediente

Ingrediente active : Ulei de Karanja : hidrateaza si restructureaza. Extract de alge rosii : regenereaza elastina si colagenul. Vitamina E vegetala : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de caisa Bio : bogat in vitamina A si E, hraneste si revitalizeaza pielea obosita. Ulei de masline Bio : bogat in vitamine vegetale, permite regenerarea cutanata. Ulei de jojoba Bio : netezeste, hraneste si intareste pielea fragila si obosita. Ulei din sambure de strugure Bio : bogat in acizi grasi esentiali, Vitamina E si polyphenol, protejeaza stratul cutanat. Ulei din seminte de Floarea-Soarelui Bio : hidrateaza, restructureaza si regenereaza. Este bogat in acizi grasi esentiali (Omega 6 ). Extract de ceai rosu, Rooibos : are proprietati antibacteriene si antioxidante vegetale, impiedica formarea radicalilor liberi responsabili de imbatranirea cutanata.