Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Fard obraz 057 - Vieux Rose

Fard obraz 057 - Vieux Rose
114,99 lei
91,99 lei

Fard obraz 057 - Vieux Rose

Fard obraz BIO – 7 g

Ref: 111557

Fard obraz BIO – 7 g

Modeleaza fata si confera un efect de buna dispozitie.

Mod de aplicare: pentru un rezultat perfect, dupa ce ati matificat si uniformizat tenul cu Pudra Compacta, Pudra Libera sau cu Pudra stralucitoare, aplicati Fardul de obraz pe pometi, de sus in jos, cu pensula Blush. Scuturati usor pensul pentru a evita excesul de pudra. 
Compozitie 100 %naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol, fara produse derivate din petrol si fara PEG.

Produs certificat de ECOCERT Franta.

  • * Ingrediente active: ulei din sambure de struguri Bio (Vitis vinifera) : bogat in acizi grasi esentiali , vitamina E si poliphenoli care protejeaza pilea. Ulei din seminte de floarea soarelui Bio ( Helianthus annuus) : hidratant, restructurant si regenerant, bogat in acizi grasi esentiali (omega 6). Ulei de soia Bio (Glycine soja) : are proprietati filmogene si anti-age cu actiune hidratanta, restructurant si regenerant. Extract de masline (Squalane) : Hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio : hidrateaza, revitalizeaza si regenereaza. Este bogat in vitamine naturale A, E si F. Pudra de caise Bio : catifeleaza tenul, da un aspect « bonne mine »
  • COSMETICA BIO VERDE
  • 100% NATURAL
  • QUALITE FRANCE

Ingrediente

Ingrediente active: ulei din sambure de struguri Bio (Vitis vinifera) : bogat in acizi grasi esentiali , vitamina E si poliphenoli care protejeaza pilea. Ulei din seminte de floarea soarelui Bio ( Helianthus annuus) : hidratant, restructurant si regenerant, bogat in acizi grasi esentiali (omega 6). Ulei de soia Bio (Glycine soja) : are proprietati filmogene si anti-age cu actiune hidratanta, restructurant si regenerant. Extract de masline (Squalane) : Hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio : hidrateaza, revitalizeaza si regenereaza. Este bogat in vitamine naturale A, E si F. Pudra de caise Bio : catifeleaza tenul, da un aspect « bonne mine »