Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Pudra compacta 02 – Beige Clair

Pudra compacta 02 –...
114,99 lei
68,99 lei

Pudra compacta 02 – Beige Clair

Pudra compacta 02 – Beige Clair 

Ref: 111602

Pudra compacta BIO - 7 g

Protejeaza impotriva factorilor externi (frig, vant si poluare).

Acoperire perfecta cu aspect natural.

Fixeaza, matifica si uniformizeaza tenul pentru obtinerea unui aspect matasos si catifelat. Ideal pentru retusuri pe parcursul zilei.

Pudra micronizata. Micronizarea permite obtinerea de particule de forma sferica, de 9 ori mai fine  decat o pudra obisnuita.

Mod de aplicare: utilizati pensula pudra Couleur Caramel pentru o aplicare si acoperire perfecta  a tenului. Scuturati usor pensula de pudra pentru a evita excesul de pudra.  

Compozitie 100% naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol sau produse derivate din petrol, fara PEG. 

  • * Ingrediente active: ulei din sambure de strugure Bio (Vitis vinifera) : Bogat in acizi grasi esentiali, vitamina E si polifenoli protectori cutanati. Ulei de seminte de Floarea Soarelui Bio (Hellianthus annuus) : hidratant, restructurant si regenerant, bogat in acizi grasi esentiali (omega 6). Ulei de soia Bio (Glycine soja) : are proprietati filmogene si anti-age care au o actiune hidratanta, restructuranta si regeneranta. Ulei de masline(Squalane) : hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio ( Butyrospermum parkii): hidratant, revitalizant si regenerant, bogat in vitaminele A,E si F.
  • COSMETICA BIO VERDE
  • 100% NATURAL
  • QUALITE FRANCE

Ingrediente

Ingrediente active: ulei din sambure de strugure Bio (Vitis vinifera) : Bogat in acizi grasi esentiali, vitamina E si polifenoli protectori cutanati. Ulei de seminte de Floarea Soarelui Bio (Hellianthus annuus) : hidratant, restructurant si regenerant, bogat in acizi grasi esentiali (omega 6). Ulei de soia Bio (Glycine soja) : are proprietati filmogene si anti-age care au o actiune hidratanta, restructuranta si regeneranta. Ulei de masline(Squalane) : hidratant, ofera o senzatie matasoasa si suplete pielii. Unt de Shea Bio ( Butyrospermum parkii): hidratant, revitalizant si regenerant, bogat in vitaminele A,E si F.