Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Corector Antiroseata 16 – Vert

Corector Antiroseata 16 – Vert
69,99 lei
48,99 lei

Corector Antiroseata 16 – Vert

Corector Antiroseata 06 – Vert

Ref: 118316

Corector anti – roseata BIO - 3,5 g

 Corectorul  verde permite estomparea rosetii /cuperozei si  imperfectiunilor usoare de culoare rosie .  Textura sa cremoasa  ofera o acoperire perfecta si tenul va avea un aspect mat natural.

Mod de aplicare : Se aplica direct pe zonele in cauza cu varful degetelor, prin atingeri usoare sau cu pensula Limba de pisica Couleur Caramel pentru o precizie mai mare.  Aplicati singur sau de preferinta inaintea fondului de ten cand va machiati.

100% din ingredienti sunt de origine naturala.

68%  activi vegetali  bogati in acizi grasi esentiali.

14% din ingredienti provin din Agricultura Biologica.

Produs cosmetic Ecologic si Biologic certificat de ECOCERT SAS – BP - 32600 L’ISLE JOURDAIN.

  • * Ingrediente active : Vitamina E vegetala (Tocopherol) : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de Migdala dulce Bio (Prunus amygdalus) : restructureaza, hidrateaza si calmeaza. Ulei derivat din Masline (Squalane ): hidrateaza, catifeleaza si da suplete pielii. Ceara din frunza de Palmier (Copernica cerifera) : protejeaza pielea si mentine hidratarea sa naturala. Ulei de ricin (Ricinus Communis) : calmant, protector, hranitor, si regenerant al pielii. Ceara de Candelilla (Euphoria cerifera): formeaza un film protector, este hranitoare, reparatoare si hidratanta. Unt de Shea Bio (Butyrospermum parkii) : hidratant si regenerant, bogat in vitaminele naturale A, E si F. Ulei de Baobab CE (Adansonia digitata): hidratant si hranitor, calmeaza afectiunile pielii. Ceara de albine (Cera alba) : substanta hranitoare, protectoare si reparatoare, formeaza un film protector, ofera pielii o hidratare mai buna. Extract de Maslina (Squalene) : emolient si non-gras, non-comedogen, este restructurant si se absoarbe repede.
  • COSMETICA BIO VERDE
  • 100% NATURAL

Ingrediente

Ingrediente active : Vitamina E vegetala (Tocopherol) : antioxidant natural, impiedica imbatranirea cutanata. Ulei de Migdala dulce Bio (Prunus amygdalus) : restructureaza, hidrateaza si calmeaza. Ulei derivat din Masline (Squalane ): hidrateaza, catifeleaza si da suplete pielii. Ceara din frunza de Palmier (Copernica cerifera) : protejeaza pielea si mentine hidratarea sa naturala. Ulei de ricin (Ricinus Communis) : calmant, protector, hranitor, si regenerant al pielii. Ceara de Candelilla (Euphoria cerifera): formeaza un film protector, este hranitoare, reparatoare si hidratanta. Unt de Shea Bio (Butyrospermum parkii) : hidratant si regenerant, bogat in vitaminele naturale A, E si F. Ulei de Baobab CE (Adansonia digitata): hidratant si hranitor, calmeaza afectiunile pielii. Ceara de albine (Cera alba) : substanta hranitoare, protectoare si reparatoare, formeaza un film protector, ofera pielii o hidratare mai buna. Extract de Maslina (Squalene) : emolient si non-gras, non-comedogen, este restructurant si se absoarbe repede.