Ulei esential palmarosa BIO 10ml
FLORAME

Ulei esential palmarosa BIO 10ml

40,99 lei

Cymbopogon martinii

Cultura: Biologica
Familie: Poacee
Profil biochimic: Acetat de geranil, geraniol
Organ: Planta intreaga, distilata cu vapori de apa
Origine: Asia

Supranumit <<geranium Indian>> de unde este originar, parfumul sau floral si dulce aminteste de cel al trandafirului. Medicina ayurvedica recomanda utilizarea palmarosei pentru reumatisme, sciatica si febra. Uleiul esential de palmarosa exceleaza in ingrijrea pentru piele matura in asociere cu uleiul vegetal de limba mielului (bourrache) sau de primula de seara (onagre), de exemplu. Este calmant, linistitor si relaxant. Este de asemenea un purifiant de prima clasa. In difuziune, pentru infectiile sistemului respirator. Foarte utilizat in cosmetica pentru proprietatile sale regeneratoare celulare si echilibrante pentru piele si par.  Se utilizeaza la baie, in masaj si difuziune. Nici o contraindicatie la dozele normale.

Recomandari:
A nu se utiliza de catre femeile însarcinate sau care alapteaza si nici la copiii sub 7 ani.
A nu se utiliza de catre persoanele cu antecedente de convulsii si/sau alergice la uleiuri esentiale.
Consultati specialistul pentru orice indicatie terapeutica sau tratament pe cale orala.Detalii ale produsului

FLORAME
102-011427

Compara

Produs
Ulei esential lavanda hibrida BIO 10ml Ulei esential lavanda hibrida BIO 10ml Susan BIO Ulei vegetal susan BIO 50ml Rezerve difuzor USB Rezerve difuzor USB Sapun BIO 100GR (cu ulei de argan) Sapun BIO 100GR (cu ulei de argan)
Disponibilitate
Pret
31,99 lei
31,99 lei
31,99 lei
31,99 lei
Descriere

Lavandula hybrida

Susan BIO 50ml

Rezerve Difuzor USB

cu aloe vera bio

hidratant

cu ulei de argan BIO

Alta caracteristica
Sesamum indicum (Sesame) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Ingrediente: vezi ingrediente. Fabricat in Franta. A se pastra la temperaturi intre 15 si 25 grade. A se utiliza inainte de data inscrisa pe ambalaj.