Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml
FLORAME

Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml

74,99 lei
Fara TVA

Apa micelara demachianta fata si ochi

Descriere:

Apa micelara demachianta pentru fata si ochi Florame, lejera si proaspata, elimină impuritățile și urmele de machiaj. Îmbogățita cu ape florale organice, cunoscute pentru proprietățile lor răcoritoare, aceasta apa micelara nu necesita clătire si curăța delicat fața și ochii.

Descopera acum acest produs in 3 formate noi pentru toate gusturile: 50 ml, 200 ml și 400 ml.

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Această apă micelara biologică elimina delicat rezidurile (make-up, poluare...) și impuritățile pielii (sebum, transpirație, descuamare...).

Fără parabeni, fără sulfati, fără substanțe nocive, apa micelară BIO pe baza de ape florale calmante, tonice și răcoritoare este potrivită pentru pielea uscată, pentru tenul gras, normal, mixt, pielea sensibilă sau matură.

Calmanta, apa micelara organica Florame raspunde exigentelor femeilor ce sunt în căutarea unui demachiant neagresiv si natural. Formula sa fără săpun, nu modifică potențialul de curățare. Aceasta apa micelara demachianta elimină cele mai tenace produse de make-up în doi timpi si trei mișcări: blush, pudra, rimel, ruj.

Proprietati si mod de utilizare

Mod de utilizare: imbibati o cotoneta de bumbac cu apă micelara și îndepărtați machiajul de pe față și ochi.

Testata sub control dermatologic.

Compoziție și precauții de utilizare:

99% din ingrediente sunt de origine naturala
94% din ingrediente provin din Agricultura biologica

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS

** ingrediente provenite din Agricultura biologica

Planta

Florame a selectionat un extract de ape florale de orz bio, ideal pentru toate tipurile de piele (chiar si pentru cele sensibile și reactive) și de melisa bio, comoara a frumusetii foarte calmanta. Această nouă formulă este completată de glicerină organică care protejeaza și catifeleaza, precum și de un complex de zahăr și ulei vegetal. Rezultatul? Pielea dvs. este curată, calmata și strălucitoare.

Detalii ale produsului

FLORAME
113-025820

Compara

Produs
Deodorant Spray  Deodorant spray barbati BIO 100ml Spuma micelara demachianta BIO 150ml Spuma micelara demachianta BIO 150ml Ulei esential portocala dulce coaja BIO 30ml Ulei esential portocala dulce coaja BIO 30ml Ulei esential ylang ylang 1-ere BIO 5ml Ulei esential ylang ylang 1-ere BIO 5ml
Disponibilitate
Pret
65,99 lei -10% 59,39 lei
65,99 lei
65,99 lei
65,99 lei
Descriere

Deodorant spray BIO 100ml

Spuma micelara demachianta BIO 150ml

Citrus sinensis

Cananga odorata

Nu exista caracteristici de comparat