Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala tea tree BIO 200ml

Apa florala tea tree BIO 200ml
59,99 lei

Apa florala tea tree BIO 200ml

Tea tree BIO 200ml

Ref: 025837

Apa florala de tea tree BIO, cunoscuta pentru proprietatile sale purifiante si stimulante, este un veritabil aliat pentru pielea cu probleme.

Plusul acestui produs FLORAME: apa florala de tea tree BIO este 100% de origine naturala si nu este diluata.

Este ideala impotriva imperfectiunilor de pe fata, piept si spate. Calmeaza senzatia de disconfort. Este de asemenea utilizata pentru a curata si tonifia scalpul.


Mod de utilizare: aplicati pe toata fata si pe corp sub forma de lotiune sau brumizare. Uscati prin tamponari cu ajutorul unor dischete demachiante. Vaporizati apa florala pe tot scalpul si masati dupa samponare, pe un par bine clatit si bine stors. Nu clatiti dupa aplicarea apei florale.


*ingrediente provenite din Agricultura biologica

100% din ingrediente sunt de origine naturala

98% din ingrediente provin din Agricultura biologica


COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

  • * Ingrediente :Melaleuca Alternifolia Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Limonene, Linalool, Citral. * ingrediente provenite din Agricultura biologica 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% provin din din Agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa referentialul COSMOS disponibil pe http://COSMOS.ecocert.com
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE

Ingrediente

Ingrediente :Melaleuca Alternifolia Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Limonene, Linalool, Citral. * ingrediente provenite din Agricultura biologica 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% provin din din Agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa referentialul COSMOS disponibil pe http://COSMOS.ecocert.com