Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala rozmarin BIO 200ml

Apa florala rozmarin BIO 200ml
51,99 lei

LIPSESTE MOMENTAN

Apa florala rozmarin BIO 200ml

Rozmarin BIO 200ml

Ref: 024649

Denumire latina: rosmarinus officinalis

Calitate: biologica

Proprietati cosmetice: recunoscuta pentru proprietatile sale revitalizante si stimulatoare, apa florala organica de rozmarin este adaptata in mod particular pentru ingrijirea pielii obosite. Ideala ca after-shave pentru proprietatile sale revitalizante, tonifica, regenereaza si purifica tenul mixt si gras.

Mod de utilizare: aplicati lotiunea pe toata fata sau prin pulverizare. Uscati prin tamponari cu ajutorul unei cotonete. Pe tot corpul prin masaje lejere. A nu se utiliza la copiii sub 7 ani.

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

O apa florala in armonie cu natura

- Certificata Cosmos si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturala si biologice
- 100% ambalaje reciclabile

  • * Ingrediente : Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Linalool. * ingediente provenite din Agricultura Biologica 100% din ingrediente sunt de origine naturala 98% din totalul ingredientelor provin din agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat Ecocert Greenlife dupa referentialul COSMOS
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC ROSU

Ingrediente

Ingrediente : Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water), Linalool. * ingediente provenite din Agricultura Biologica 100% din ingrediente sunt de origine naturala 98% din totalul ingredientelor provin din agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat Ecocert Greenlife dupa referentialul COSMOS