Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Lot de 2 buc X 1,5L Seva mesteacan BIO

Lot de 2 buc X 1,5L Seva...
269,99 lei

Lot de 2 buc X 1,5L Seva mesteacan BIO

Lot de 2 buc X 1,5L Seva mesteacan BIO
Ref: 03635
Descriere
Seva de mesteacan este recoltata de Laboratoarele Herbiolys Franta incepand cu mijlocul lunii martie pana la sfarsitul lunii aprilie, dar totul depinde de mama natura. Recolta se face in momentul formarii sevei, chiar inainte de aparitia mugurilor,  respectandu-se arborii de mesteacan.

Cura cu seva de mesteacan este ideala pentru toate persoanele indiferent de varsta care doresc sa-si purifice organismul la schimbarea sezonului. Persoanele care prezinta dureri osteo-articulare, surplus de toxine, sunt supraponderale, persoanele in varsta, sportivii, adolescentii care au probleme cu acneea,...

Curele se fac la schimbarea sezonului, de 2 ori pe an, primavara si toamna.

Cura dureaza 20 de zile si poate fi reluata dupa o saptamana de pauza terapeutica daca este nevoie.

Este recomandata administrarea a 15 cl de seva in fiecare dimineata timp de 20 de zile.

Am ales sa ambalam in pachete flexibile de 1,5 l astfel incat conservarea sa fie optima.

Pentru o cura completa este recomandat  sa cumparati 2 pachete de 1,5 litri.

Pentru conservare am adaugat o cantitate mica de suc de catina BIO de la producatorul  nostru partener.

Seva de mesteacan se pastreaza la frigider dupa deschidere si trebuie consumata in maxim 3 saptamani.

Ingrediente
Seva de mesteacan bio (95%), suc de catina bio (5%).

bio : ingredient provenit din Agricultura biologica.

Asocieri posibile cu gemoterapia
 Asocierea sevei de mesteacan cu gemoterapia este foarte interesanta si pertinenta. Seva este plina de energia si vitalitatea din muguri, ea este cea care le permite sa se trezeasca la viata primavara si sa-si recastige toata energia de care au nevoie. Seva in asociere cu maceratul din muguri de mesteacan ar putea astfel sa reinvie  aceasta energie de viata si sa fie utilizata complementar avand in vedere  virtutile sale terapeutice. Aceasta asociere ar putea sa potentializeze efectul acestei cure sezoniere.

Max Tétau recomanda asocierea sevei de mesteacan cu extractele de muguri  de coacaz negru, pin si vita de vie (gemoterapie) pentru problemele legate de artroza si de reumatisme.

Pentru o cura depurativa, este interesant sa combinati cu seva de mesteacan muguri de mesteacan (Betula verrucosa) si de coacaz  negru.

Impotriva problemelor cutanate, se poate asocia sevei de measteacan, extractul de muguri de mesteacan varietatea Betula verrucosa (gemoterapie), ulmul daca aveti probleme de piele care supureaza sau viburnum daca aveti pielea uscata.

Seva de mesteacan este foarte eficienta impotriva celulitei, in asociere cu extractul de muguri de mesteacan Betula verrucosa, coacaz negru, castan, frasin si alun (gemoterapie).
Intr-o sticla de 1 litru de apa putin mineralizata adaugati 10cl de seva de mesteacan si 15 picaturi din mugurii citati mai sus. Beti litrul de apa pe tot parcursul zilei timp de 20 de zile.
  • Alta caracteristica Seva de mesteacan bio (95%), suc de catina bio (5%). bio : ingredient provenit din Agricultura biologica.
  • AB-BIO-SLOW C-FR -HERBIOLYS

Ingrediente

Seva de mesteacan bio (95%), suc de catina bio (5%). bio : ingredient provenit din Agricultura biologica.