Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

TRANSPORT

Produsele vor fi livrate din Bucuresti  catre clienti  si distribuitorii (agreati prin contract de catre  Natural Paris)  la adresa indicata de dvs. la plasarea comenzii. Este de datoria dvs. sa ne furnizati informatii cat mai corecte si complete cu privire la adresa de livrare a comenzii.

 Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea si integritatea acestora pe toata durata transportului. 

 

Comenzile plasate pana in ora 13.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi*. Comenzile sosite dupa ora 13.00 se proceseaza in ziua urmatoare.

* pentru produsele aflate in stoc


Termenul  obisnuit de livrare prin curier rapid: 24/48 h de la primirea/validarea comenzii (cu exceptia rupturilor de stoc)

Taxele percepute pentru livrari (numai prin curier rapid) sunt urmatoarele :

*IN BUCURESTI

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile ce depasesc 150 LEI

Pentru comenzi sub 150 LEI se percepe o taxa de 9.9 LEI atat pentru optiunea de transfer bancar (ordin de plata, internet banking) cat si pentru platile ramburs (la livrarea coletului)

 

*IN TARA:

Livrarea este GRATUITA prin CURIER RAPID pentru:

    -comenzile ce depasesc 250 LEI platite prin transfer bancar.

    -comenzile ce depasesc 350 LEI  cu plata la livrare (ramburs)

 

 Pentru comenzi prin CURIER RAPID cu valori inferioare celor mentionate mai sus se vor percepe

     17 LEI  taxa de curierat pentru platile prin transfer bancar (ordin de plata, internet banking)

     21 LEI  pentru plata ramburs (la livrarea coletului) 

 

Tarifele prezentate sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1 kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, se aplica taxe suplimentare. Pentru localităţile aflate în afara ariei de acoperire a curierului, se percep taxe suplimentare la livrarea prin curier.

Daca observati deprecierea coletelor, curierul  va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Termenele de livrare sunt cele declarate si asumate de firma de curierat. Termenele curg din momentul confirmarii comenzii.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati la  telefon:  021.230.31.45 sau sa ne scrieti pe: office@natural-paris.com sau pe: office@nauralparis.ro