Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.


TRATAMENTE CORPORALE

CU ULEIURI ESENTIALE BIO


Toata exerienta Florame in domeniul  Aromaterapiei BIO, aplicata pentru ingrijirea corpului. Uleiurile de masaj cu uleiurile esentiale Florame sunt integrate in sedinte exclusive elaborate pentru a le optimiza eficienta.

  • Gomaj Satinat  – 0h30

Toate beneficiile sarii marine asociate cu uleiuri esentiale si uleiuri vegetale BIO pentru un gomaj complet.

 

  • Slabit & fermitate – 0h30

O silueta vizibil mai fina gratie asocierii complexului exclusiv de uleiuri esentiale si uleiuri vegetale Florame si tehnicile palper-rouler si drenare manuala.

 

  • Masaj Sublim pentru Spate  – 0h30

Aceasta parte a corpului, expusa tensiunilor cotidiene isi gaseste lejeritatea si mobilitatea gratie unui masaj profond.

 

  • Masaj Sublim pentru Corp – 1h

« Marele clasic » - masaj californian originar din Esalen, personalizat in functie de nevoile fiecaruia gratie uleiurilor esentiale si vegetale BIO.

  • Masaj Relaxare Exterema -2h

Cu gesturi lente si repetate, acest tratament ofera corpului relaxare si destindere prin excelenta.

  • Masaj Sublim pentru Corp si fata – 2h

Un moment exceptional de destindere intensa. Corpul si fata vor profita de cele mai pretioase tratamente. O idee foarte frumoasa de cadou…

 

 

Distribuitorii nostri beneficiaza de preturi preferentiale si de oferte speciale pentru a va multumi pentru fidelitatea dvs.

Pentru ca suntem preocupati de calitate si pentru a ne asigura de utilizarea corecta  a produselor noastre, furnizam clientilor nostri atat fisele tehnice ale produselor cat si ale tratamentelor si ritualurilor Florame- rezultat al unui savoir-faire si experienta in domeniu.