Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

 

TRATAMENTE FACIALE

CU ULEIURI ESENTIALE BIO


Aceste tratamente de fata de ultima generatie asociaza gama Dermastress Protection cu o metoda originala actualizata in permanenta de Bio –esteticienele din Spa-urile Florame.

  •  Soin Découverte – 0h30

Un tratament « radiant » de bun venit in universul Florame. Dupa experimentarea acestui tratament care presupune un bilant personalizat, veti primi esantioane pentru acasa.

 

  • Soin Equilibre – 1h

Marele nostru clasic, ultra personalizat si declinat in functie de nevoile pielii : hidratare, detoxifiere sau regenerare.

 

  • Soin douceur Extrême  – 1h

Tratament pentru piele cu probleme. Persoanele cu piele sensibila si reactiva vor gasi o sursa de echilibru in cea mai mare securitate. Acest tratament a fost  conceput si pentru femeile insarcinate.

 

 

  • Soin Régénérant Extrême – 1h30

Veritabil « lifting » natural, acest tratament asociaza tehnici elaborate care au o eficacitate maxima cu ajutorul celor mai performante produse Florame anti-age.

 

  • Soin Masculin -1h

Un protocol de detoxifiere cu HE adaptat pielii masculine pentru un rezultat vizibil si durabil.

 

Pentru ca suntem preocupati de calitate si pentru a ne asigura de utilizarea corecta  a produselor noastre, furnizam clientilor nostri atat fisele tehnice ale produselor cat si ale tratamentelor si ritualurilor Florame- rezultat al unui savoir-faire si experienta in domeniu.

 

 

Distribuitorii nostri beneficiaza de preturi preferentiale si de oferte speciale pentru a va multumi pentru fidelitatea dvs.