Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala hamamelis BIO 200ml

Apa florala hamamelis BIO...
54,99 lei

Apa florala hamamelis BIO 200ml

Hamamélis BIO 200ml

Ref: 22423

Denumire latina: hamamelis virginiana

Calitate: biologica

Proprietati cosmetice: este recomandata pentru pielea sensibila, cu pete rosii sau cuperoza. Tonifica straturile superficiale ale epidermei, atenueaza roseata si calmeaza pielea fragila. Datorita proprietatilor sale astringente este recomandata pentru tenul gras si mixt deoarece regleaza excesul de sebum.

Mod de utilizare: se utilizeaza sub forma de comprese, calmeaza arsurile superficiale, intepaturile de insecte si arsurile solare.

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

O apa florala in armonie cu natura
- Certificat Cosmos si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si biologice
- Ambalaje 100% reciclabile

  • Alta caracteristica Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water). * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC ROSU

Ingrediente

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water). * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com