Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Apa florala musetel BIO 200ml

Apa florala musetel BIO 200ml
51,99 lei

Apa florala musetel BIO 200ml

Musetel BIO 200ml

Ref: 22393

Denumire latina: anthemis nobilis

Calitate: biologica

Proprietati cosmetice: datorita proprietatilor sale calmante, apa florala de Musetel se utilizeaza ca lotiune tonica pentru pielea sensibila, uscata sau iritata. Atenueaza cearcanele, calmeaza inflamarea pleoapelor si ochii rosii si obositi. Este utilizata de asemenea pentru intretinerea parului blond.

Mod de utilizare: se aplica comprese pe ochi si pe pleoape. Aplicati pe fata sub forma de lotiune sau prin pulverizare (stergeti dupa aplicare pentru a preveni deshidratarea). Se aplica pe parul umed, dupa spalare. Nu clatiti.

Conservare: a se pastra intr-un loc ferit de lumina, aer si caldura. A se utiliza de preferinta in 6 luni de la deschidere.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

O apa florala in armonie cu natura
- Certificat Cosmos si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si biologice
- Ambalaje 100% reciclabile
  • Alta caracteristica Anthemis Nobilis Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water). * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC ROSU

Ingrediente

Anthemis Nobilis Flower Water*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aqua (Water). * ingrediente provenite din Agricultura biologica. 100% din ingrediente sunt de origine naturala. 98% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com