Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Ulei vegetal patlagina BIO 30ml

Ulei vegetal patlagina BIO...
59,99 lei

Ulei vegetal patlagina BIO 30ml

Plantago lanceolata
Ref: 004758
Descriere
Mancarimi
Patlagina este cunoscuta pentru virtutile sale antihistaminice care permit calmarea instantanee a tuturor mancarimilor chiar si a celor de insecte.
In aplicare pe torace permite degajarea bronhiilor si poate fi utilizat la bebelusi si copii.
Aplicati pe fata sau pe corp apoi masati delicat pentru o mai buna penetrare.
Ingrediente
Ulei de masline bio, frunze proaspete de patlagina bio
INCI : Olea europaea fruit oil, Plantago lanceolata leaf extract
100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica.

Flacon din sticla de 30 ml

Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
Procedeul de fabricare al uleiurilor noastre
Uleiurile Herbiolys sunt obtinute prin macerarea solara a florilor, frunzelor sau radacinilor proaspete in ulei de masline biologic dezodorizat cu vapori de apa. Am ales calitatea. De aceea utilizam ulei de masline BIO care pe langa virtutile plantei, confera si proprietatile sale hranitoare, calmante, protectoare si anti-age. Uleiul de masline are de asemenea o buna putere de extractie. 
Locurile noastre de fabricare in mijlocul naturii, beneficiaza de o expunere la soare exceptionala. Prin urmare nu este necesar niciun aport energetic suplimentar la realizarea gamei noastre de uleiuri. 
Fiecare ulei, in functie de planta selectata, are calitati terapeutice diferite. Aplicate zilnic, uleiurile noastre va protejeaza si hranesc pielea. Utilizarea lor permite in egala masura facilitarea si ameliorarea calitatii masajului.


Fabricarea uleiurilor noastre
Recolta respecta zonele naturale prezervate din care au fost culese plantele medicinale. 
Plantele certificate biologic sunt recolatate de Catherine Castille si Claire Moucot, culegatoare asociate cu laboratorul nostru de la infiintare, ceea ce permite o trasabilitate impecabila. 
Calitatea face diferenta: plantele proaspete sunt puse la macerat imediat si direct in locurile de unde sunt culese in recipiente speciale de sticla cu ulei de masline bio dezodorizat cu vapori de apa. Apoi sunt macerate la soare 10-45 de zile, in functie de planta.

Presare, filtrare, analize organoleptice.

Conditionate pentru a-si pastra intacte proprietatile, in flacoane de sticla de 30 ml cu pompita.
  • Alta caracteristica Ulei de masline bio, frunze proaspete de patlagina bio INCI : Olea europaea fruit oil, Plantago lanceolata leaf extract 100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
  • AB-BIO-SLOW C-FR -HERBIOLYS

Ingrediente

Ulei de masline bio, frunze proaspete de patlagina bio INCI : Olea europaea fruit oil, Plantago lanceolata leaf extract 100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.