Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 170 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Ulei vegetal castan de India BIO 30ml

Ulei vegetal castan de...
59,99 lei
53,99 lei

Ulei vegetal castan de India BIO 30ml

Aesculus hippocastanum
Ref: 004757
Descriere
Circulatie
Castanul de India este cunoscut pentru decongestionarea bazinului mic, calmarea hemoroizilor si tulburarilor venoase inflamatorii (picioare grele, varice, edem).
Recomandari si precautii
Pulverizati cateva picaturi in palma, incalziti uleiul in mana si aplicati pe zona dorita.
Puteti reinnoi aplicarea de mai multe ori pe zi. 
Ingrediente
Ulei de masline bio, seminte proaspete de castan de India bio
INCI: Olea europaea fruit oil, Aesculus hippocastanum seed extract
100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica.

Flacon din sticla de 30 ml

Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
Procedeul de fabricare al uleiurilor noastre
Uleiurile Herbiolys sunt obtinute prin macerarea solara a florilor, frunzelor sau radacinilor proaspete in ulei de masline biologic dezodorizat cu vapori de apa. Am ales calitatea. De aceea utilizam ulei de masline BIO care pe langa virtutile plantei, confera si proprietatile sale hranitoare, calmante, protectoare si anti-age. Uleiul de masline are de asemenea o buna putere de extractie. 
Locurile noastre de fabricare in mijlocul naturii, beneficiaza de o expunere la soare exceptionala. Prin urmare nu este necesar niciun aport energetic suplimentar la realizarea gamei noastre de uleiuri. 
Fiecare ulei, in functie de planta selectata, are calitati terapeutice diferite. Aplicate zilnic, uleiurile noastre va protejeaza si hranesc pielea. Utilizarea lor permite in egala masura facilitarea si ameliorarea calitatii masajului.


Fabricarea uleiurilor noastre
Recolta respecta zonele naturale prezervate din care au fost culese plantele medicinale. 
Plantele certificate biologic sunt recolatate de Catherine Castille si Claire Moucot, culegatoare asociate cu laboratorul nostru de la infiintare, ceea ce permite o trasabilitate impecabila. 
Calitatea face diferenta: plantele proaspete sunt puse la macerat imediat si  direct in locurile de unde sunt culese in recipiente speciale de sticla cu ulei de masline bio dezodorizat cu vapori de apa. Apoi sunt macerate la soare 10-45 de zile, in functie de planta.

Presare, filtrare, analize organoleptice.

Conditionate pentru a-si pastra intacte proprietatile, in flacoane de sticla de 30 ml cu pompita.
  • Alta caracteristica Ulei de masline bio, seminte proaspete de castan de India bio INCI : Olea europaea fruit oil, Aesculus hippocastanum seed extract 100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
  • AB-BIO-SLOW C-FR -HERBIOLYS

Ingrediente

Ulei de masline bio, seminte proaspete de castan de India bio INCI : Olea europaea fruit oil, Aesculus hippocastanum seed extract 100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.