Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TRANSPORT GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei.
Diferenta de tarif perceputa pentru zonele fara acoperire Fan Courier se achita de catre client.

Ulei vegetal tataneasa BIO 30ml

Ulei vegetal tataneasa BIO...
64,99 lei

Ulei vegetal tataneasa BIO 30ml

Symphytum officinale
Ref: 004755
Ulei vegetal de tataneasa Bio 30ml 
Descriere
Tataneasa este cunoscuta pentru intarirea oaselor si cartilagiilor, accelerarea procesului de sudare in cazul fracturilor si tendinitelor si calmarea reumatismelor.
Recomandari si precautii
Pulverizati cateva picaturi in palma, incalziti uleiul in mana si aplicati pe zona dorita.
Puteti reinnoi aplicarea de mai multe ori pe zi. 
Ingrediente
Ingrediente : ulei de masline bio, radacina proaspata de tataneasa bio
INCI : Olea europaea fruit oil, Symphytum officinale root extract
100 % din totalul ingredientelor sunt naturale si provin din Agricultura biologica.

Flacon din sticla de 30 ml

Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
Procedeul de fabricare al uleiurilor noastre
Uleiurile Herbiolys sunt obtinute prin macerarea solara a florilor, frunzelor sau radacinilor proaspete in ulei de masline biologic dezodorizat cu vapori de apa. Am ales calitatea. De aceea utilizam ulei de masline BIO care pe langa virtutile plantei, confera si proprietatile sale hranitoare, calmante, protectoare si anti-age. Uleiul de masline are de asemenea o buna putere de extractie. 
Locurile noastre de fabricare in mijlocul naturii, beneficiaza de o expunere la soare exceptionala. Prin urmare nu este necesar niciun aport energetic suplimentar la realizarea gamei noastre de uleiuri. 
Fiecare ulei, in functie de planta selectata, are calitati terapeutice diferite. Aplicate zilnic, uleiurile noastre va protejeaza si hranesc pielea. Utilizarea lor permite in egala masura facilitarea si ameliorarea calitatii masajului.


Fabricarea uleiurilor noastre
Recolta respecta zonele naturale prezervate din care au fost culese plantele medicinale. 
Plantele certificate biologic sunt recolatate de Catherine Castille si Claire Moucot, culegatoare asociate cu laboratorul nostru de la infiintare, ceea ce permite o trasabilitate impecabila. 
Calitatea face diferenta: plantele proaspete sunt puse la macerat imediat si  direct in locurile de unde sunt culese in recipiente speciale de sticla cu ulei de masline bio dezodorizat cu vapori de apa. Apoi sunt macerate la soare 10-45 de zile, in functie de planta.

Presare, filtrare, analize organoleptice.

Conditionate pentru a-si pastra intacte proprietatile, in flacoane de sticla de 30 ml cu pompita.
  • Alta caracteristica ulei de masline bio, radacina proaspata de tataneasa bio INCI : Olea europaea fruit oil, Symphytum officinale root extract 100 % din totalul ingredientelor sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
  • AB-BIO-SLOW C-FR -HERBIOLYS

Ingrediente

ulei de masline bio, radacina proaspata de tataneasa bio INCI : Olea europaea fruit oil, Symphytum officinale root extract 100 % din totalul ingredientelor sunt naturale si provin din Agricultura biologica. Flacon din sticla de 30 ml Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.