Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml
FLORAME

Apa micelara demachianta fata si ochi BIO 400ml, FLORAME

114,88 lei

Apa micelara demachianta fata si ochi

Eticheta BIO
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE
  • ONE VOICE FL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 327.41lei (-5% reducere) in loc de 344.64lei

Descriere:

Apa micelara demachianta pentru fata si ochi Florame, lejera si proaspata, elimină impuritățile și urmele de machiaj. Îmbogățita cu ape florale organice, cunoscute pentru proprietățile lor răcoritoare, aceasta apa micelara nu necesita clătire si curăța delicat fața și ochii.

Descopera acum acest produs in 3 formate noi pentru toate gusturile: 50 ml, 200 ml și 400 ml.

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Această apă micelara biologică elimina delicat rezidurile (make-up, poluare...) și impuritățile pielii (sebum, transpirație, descuamare...).

Fără parabeni, fără sulfati, fără substanțe nocive, apa micelară BIO pe baza de ape florale calmante, tonice și răcoritoare este potrivită pentru pielea uscată, pentru tenul gras, normal, mixt, pielea sensibilă sau matură.

Calmanta, apa micelara organica Florame raspunde exigentelor femeilor ce sunt în căutarea unui demachiant neagresiv si natural. Formula sa fără săpun, nu modifică potențialul de curățare. Aceasta apa micelara demachianta elimină cele mai tenace produse de make-up în doi timpi si trei mișcări: blush, pudra, rimel, ruj.

Proprietati si mod de utilizare

Mod de utilizare: imbibati o cotoneta de bumbac cu apă micelara și îndepărtați machiajul de pe față și ochi.

Testata sub control dermatologic.

Compoziție și precauții de utilizare:

99% din ingrediente sunt naturale
94% din ingrediente provin din Agricultura ecologica

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS

** ingrediente provenite din Agricultura ecologica

Planta

Florame a selectionat un extract de ape florale de orz bio, ideal pentru toate tipurile de piele (chiar si pentru cele sensibile și reactive) și de melisa bio, comoara a frumusetii foarte calmanta. Această nouă formulă este completată de glicerină organică care protejeaza și catifeleaza, precum și de un complex de zahăr și ulei vegetal. Rezultatul? Pielea dvs. este curată, calmata și strălucitoare.

Detalii ale produsului

FLORAME
113-025820

Compara

Produs
Balsam After - Shave Balsam after shave barbati BIO 75ml, FLORAME Bourrache BIO Ulei vegetal borago/ limba mielului BIO 50ml, FLORAME Masca purifianta cu carbune BIO 65ml - 1 Masca purifianta cu carbune 2 in 1 BIO 65ml, FLORAME Ulei vegetal jojoba 100ml Ulei vegetal jojoba BIO 100ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
103,88 lei
108,88 lei
109,88 lei
111,88 lei
Descriere

Balsam after shave BIO

Borago Officinalis

Masca purifianta cu carbune 2 in 1 BIO 

Simmondsia Chinensis

Alta caracteristica
Borago officinalis (Borage) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com