Balsam pentru barba BIO 50g
FLORAME

Balsam aranjare barba barbati BIO 50g

77,99 lei

Balsam aranjare barba BIO 50g

Eticheta BIO
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 210.57lei (-10% reducere) in loc de 233.97lei

Descriere:

Concentrat in ceara de origine vegetala, balsamul pentru aranjare barba Florame disciplineaza si intareste rezistenta naturala a parului barbei si mustatei. Imbogatit cu unt de shea BIO cu proprietati hidratante si protectoare acest balsam pentru barba da stralucire si vigoare.

Produs testat sub control dermatologic.

Aranjata, barba dvs. este ingrijita si straluceste de frumusete.

Mod de utilizare:

Dimineata si/sau seara pe o barba curata, uscata si pieptanata, aplicati o nuca de balsam incalzita prealabil in mana. Pieptanati cu grija. Poate fi utilizat si pentru stilizarea mustatii.

Compozitie si precautii de utilizare: 

100% din ingrediente sunt naturale.

80% din ingrediente provin din Agricultura biologica.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com


Este gama BIO pentru BARBATI prin excelenta! Compusa din tratamente pentru fata si corp cu parfum proaspat si lemnos, aceasta gama transforma ritualul zilnic al toaletei intr-o clipa de placere pura. Pentru a raspunde nevoilor specifice pentru pielea masculina, Florame a creat un adevarat complex concentrat din natura, in care a asociat cedrul si arganul pentru actiunea lor extraordinara.

Detalii ale produsului

FLORAME
115-025684

Compara

Produs
Corector anticearcane 22-Beige dore -Signature Rezerva corector anticearcane 22-Beige dore -Signature Ulei esential lavanda fina BIO 10ml Ulei esential lavanda fina BIO 10ml Jojoba BIO Ulei vegetal jojoba BIO 50ml Corector anticearcane 21-Beige clair -Signature Rezerva corector anticearcane 21-Beige clair -Signature
Disponibilitate
Pret
68,99 lei -30% 48,29 lei
68,99 lei
68,99 lei
68,99 lei
Descriere

Lavandula angustifolia

Jojoba BIO 50ml

Alta caracteristica
Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com