Ulei vegetal castan de India BIO  30ml
HERBIOLYS

Ulei vegetal castan de India BIO 30ml, HERBIOLYS

68,88 lei
Aesculus hippocastanum
Eticheta BIO
  • AB-BIO-SLOW C-FR -HERBIOLYS
Cantitate
  LIPSESTE MOMENTAN

Cumpara in lot

3 produse la 196.31lei (-5% reducere) in loc de 206.64lei


Descriere
Circulatie
Castanul de India este cunoscut pentru decongestionarea bazinului mic, calmarea hemoroizilor si tulburarilor venoase inflamatorii (picioare grele, varice, edem).
Recomandari si precautii
Pulverizati cateva picaturi in palma, incalziti uleiul in mana si aplicati pe zona dorita.
Puteti reinnoi aplicarea de mai multe ori pe zi. 
Ingrediente
Ulei de masline bio, seminte proaspete de castan de India bio
INCI: Olea europaea fruit oil, Aesculus hippocastanum seed extract
100 % din ingrediente sunt naturale si provin din Agricultura ecologica.

Flacon din sticla de 30 ml

Fara adaos de uleiuri esentiale, conservanti, alcool sau coloranti.
Procedeul de fabricare al uleiurilor noastre
Uleiurile Herbiolys sunt obtinute prin macerarea solara a florilor, frunzelor sau radacinilor proaspete in ulei de masline ecologic dezodorizat cu vapori de apa. Am ales calitatea. De aceea utilizam ulei de masline BIO care pe langa virtutile plantei, confera si proprietatile sale hranitoare, calmante, protectoare si anti-age. Uleiul de masline are de asemenea o buna putere de extractie. 
Locurile noastre de fabricare in mijlocul naturii, beneficiaza de o expunere la soare exceptionala. Prin urmare nu este necesar niciun aport energetic suplimentar la realizarea gamei noastre de uleiuri. 
Fiecare ulei, in functie de planta selectata, are calitati terapeutice diferite. Aplicate zilnic, uleiurile noastre va protejeaza si hranesc pielea. Utilizarea lor permite in egala masura facilitarea si ameliorarea calitatii masajului.


Fabricarea uleiurilor noastre
Recolta respecta zonele naturale prezervate din care au fost culese plantele medicinale. 
Plantele certificate biologic sunt recolatate de Catherine Castille si Claire Moucot, culegatoare asociate cu laboratorul nostru de la infiintare, ceea ce permite o trasabilitate impecabila. 
Calitatea face diferenta: plantele proaspete sunt puse la macerat imediat si  direct in locurile de unde sunt culese in recipiente speciale de sticla cu ulei de masline bio dezodorizat cu vapori de apa. Apoi sunt macerate la soare 10-45 de zile, in functie de planta.

Presare, filtrare, analize organoleptice.

Conditionate pentru a-si pastra intacte proprietatile, in flacoane de sticla de 30 ml cu pompita.

Detalii ale produsului

HERBIOLYS
198-004757

Referinte specifice

ean13
3700550501206

Compara

Produs
Alune BIO Ulei vegetal alune BIO 50ml, FLORAME AVOCADO BIO 50ML Ulei vegetal avocado BIO 50ml, FLORAME Migdala Dulce BIO Ulei vegetal migdala dulce BIO 50ml, FLORAME Sambure de Caisa BIO Ulei vegetal sambure de caisa BIO 50ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
57,88 lei
58,88 lei
59,88 lei
59,88 lei
Descriere

Corylus Avellana

Persea Gratissima

Prunus Amygdalus Dulcis

Prunus Armeniaca

Alta caracteristica
Huile issue des fruits de Corylus avellana (Noisetier).100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Persea Gratissima (Avocado) Oil.100% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com Huile issue des noyaux de Prunus armeniaca (Abricot)100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
Pret Bringo
46.79