Rainbow Pink
FLORAME

Rainbow Pink

695,00 lei

Rainbow Pink

Cantitate
  LIPSESTE MOMENTAN

Cumpara in lot

3 produse la 1,876.50lei (-10% reducere) in loc de 2,085.00lei


Speaker-ul RAINBOW a fost astfel construit încât să faciliteze transportul lui într-o manieră simplă. Dotat cu opțiunea de reducere a zgomotului și o baterie reîncărcabilă cu autonomia de 10 ore, acest speaker wireless este un accesoriu excelent pentru orice ascultator.

Culori: Blue, Pink.

Adaptor pentru priză englezeasca. Sunet de calitate superioară. Unic, design inovativ. Compatibilitate iPhone, iPad, iPod. Compatibilitate Smartphone. Compatibil cu orice altă sursă audio. 1 amplificator. Voltaj 100/240 V. USB 5 V. Micro USB. Baterie reîncărcabilă -autonomie 10 ore. NCF pentru partajare bluetooth. Bluetooth - Profil : A2DP. Optiune de anulare a zgomotului. Driver pentru subwoofer : injecție ABS , 5V USB. Jack 3.5 mm. Micro USB pentru upgrade.

Mod de utilizare : Conectati-va prin smartphone-ul dvs. la Bluetooth. In urma conectarii este detectat device-ul RAINBOW ONE si va apararea mesajul Conectat. Prin urmare puteti sa selectionati muzica dvs. preferata din telefon sau Internet si sa o ascultati cu ajutorul boxei RAINBOW ONE ce furnizeaza o calitate a sunetului extraordianara. Garantie : 2 ani

Detalii ale produsului

FLORAME
190-000008