Ricin BIO
FLORAME

Ulei vegetal ricin BIO 50ml

41,99 lei

Ricin BIO 50ml

Eticheta BIO
  • ECOCERT ROSU
  • ORGANIC 100%
  • COSMETICA BIO VERDE
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 113.37lei (-10% reducere) in loc de 125.97lei

Ricinus communis

Uleiul vegetal de ricin este recunoscut pentru proprietatile sale fortifiante si protectoare pentru unghii si par. Fructul sau este compus dintr-o coaja care contine 3 samburi bogati un ulei din care este extras uleiul vegetal.

Mod de utilizare: poate fi utilizat in stare pura sau ca baza de masaj in asociere cu uleiuri esentiale.

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

Un ulei in armonie cu natura
- Certificat Cosmébio si Ecocert
- Continut maxim de ingrediente naturale si biologice
- Fara parabeni si phenoxyethanol
- Fara silicon si OMG
- Fara coloranti sau parfumuri de sinteza
- Florame este impotriva testelor pe animale
- Ambalaje 100% reciclabile

Ingrediente provenite din Agricultura biologica pentru starea de bine a fiecaruia si pentru respectarea naturii!

Detalii ale produsului

FLORAME
117-022805

Fisa tehnica

Alta caracteristica
Ricinus communis (castor) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com
Ricinus communis (castor) seed oil*100% din ingrediente provin din Agricultura biologica.COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife dupa normele COSMOS disponibile pe http://COSMOS.ecocert.com

Compara

Produs
Ulei esential eucalipt globulus  BIO 10ml Ulei esential eucalipt globulus BIO 10ml Gel dus rodie BIO 400ml Gel dus rodie BIO 400ml Creion ochi BIO 01 Noir Creion ochi BIO 01 Noir BG Creion ochi BIO 02 Bleu Creion ochi BIO 02 Bleu BG
Disponibilitate
Pret
32,99 lei
32,99 lei
32,99 lei
32,99 lei
Descriere

Eucalyptus globulus

cu aloe vera BIO

fara sapun

negru

Albastru

Alta caracteristica
Ingrediente: vezi ingrediente. Fabricat in Franta. A se pastra la temperaturi intre 15 si 25 grade. A se utiliza inainte de data inscrisa pe ambalaj.