Parte utilizata: frunza
Descriere
Planta medicinala cunoscuta pentru ameliorarea memoriei, concentrarii si a vigilentei datorita efectelor sale benefice asupra microcirculatiei.
Extract de planta bio, proaspata (necongelata).
Pusa la macerat direct in locurile de unde a fost culeasa (Origine Franta).
Flacon de sticla de 50 ml.
Mod de utilizare
Adulti: 15 picaturi dimineata si seara direct sub limba sau diluate pe fundul unui pahar cu apa putin mineralizata. A se lua in afara meselor.
Cura de 3 saptamani. De repetat daca este necesar dupa o saptamana de pauza terapeutica. Terapeutii si medicii recomanda in general o cura de minim 2 luni. Chiar daca simptomele dispar rapid, este preferabil sa faceti cura pana la sfarsit pentru a restabili echilibrul organismului pe termen lung.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Precautii de utilizare
Cereti intotdeauna avizul medicului, mai ales daca sunteti insarcinata sau alaptati.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu este un medicament ci un supliment alimentar, nu poate inlocui o alimentatie echilibrata, variata si un mod de viata sanatos.
Consultati medicul in cazul administrarii simultane a unui tratament cu anticoagulante. Nerecomandat persoanelor care se afla sub tratament cu antidepresive. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.
Ingrediente
Apa, alcool bio (fara gluten), ginkgo biloba bio 3% (Ginkgo biloba).
bio: ingredient provenit din Agricultura ecologica.
Solutie dinamizata
Detalii ale produsului
Fisa tehnica
- Alta caracteristica
- Apa, alcool bio, ginkgo biloba bio 3% (Ginkgo biloba).bio: ingredient provenit din Agricultura biologica.Solutie dinamizata.
Referinte specifice
- cod EAN13
- 3700550511014
Compara
Produs |
ULEI VEGETAL ROZMARIN BIO 30ML | Ulei vegetal castan de india bio 30ml | Ulei vegetal crin BIO 30ml, HERBIOLYS | Ulei vegetal margareta BIO 30ml, HERBIOLYS |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
68,88 lei
|
68,88 lei
|
68,88 lei
|
68,88 lei
|
Descriere |
Aesculus hippocastanum
|
Lilium candidum
|
Bellis Perennis
|
|
Nu exista caracteristici de comparat | ||||