Crema de fermitate anti-age LYS BIO 50ml, FLORAME - 1
FLORAME

Crema de fermitate anti-age LYS BIO 50ml, FLORAME

195,88 lei

Crema fermitate anti-age LYS BIO 50ml

Eticheta BIO
  • BIO COSMOS ORGANIC VERDE
  • ECOCERT COSMOS ORGANIC VERDE
  • ONE VOICE FL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 558.26lei (-5% reducere) in loc de 587.64lei

Crema de fermitate anti-age Florame este îngrijirea universală ce combate primele semne de îmbătrânire și redă luminozitate naturală tenului. Fără a lăsa film gras, această emulsie fină și ușoară se potrivește perfect nevoilor tenului normal până la mixt. Sinergia dintre acidul hialuronic cu greutate moleculară mică și extractul de spirulină conferă o hidratare imediată și de lungă durată pentru tratarea primelor riduri și riduri fine.

 

Pielea devine vizibil mai fermă. Virtuțile uleiului vegetal de jojoba organic și ale maceratului uleios de imortele organic împreună cu extractul de floare de cireș protejează pielea care prezintă semne de fotoîmbătrânire. Ideală împotriva deshidratării și agresiunilor externe.

 

Aplică dimineața și seara pe pielea curată și uscată, pe față și gât. A se folosi pe lângă serul anti-Age 5-în-1 din gama LYS PERFECTION Florame. Pentru mai multă eficacitate, insistă în timpul aplicării cu mișcări ușoare sau tapotări asupra zonelor care trebuie corectate.

 

Testata dermatologic

99% ingrediente naturale

75% ingrediente organice

 

AVANTAJE

• Un tratament foarte concentrat în ingrediente organice, îngrijirea anti-îmbătrânire ideală pentru tenul normal spre mixt.

• Ambalaje eco: ambalaje care conțin cel puțin 25% materiale reciclate (flacon și capac).

 

 

 

 

[EFICACITATE DOVEDITĂ ȘI CONSTATATĂ]

Aplicare cotidiană împreună cu serul anti-îmbătrânire 5-în-1.

Tenul devine mai ferm cu +16%.

Cel puțin 95% din ridurile și ridurile fine ale tenului sunt mai netede și pielea devine mai fermă.

Scoruri clinice efectuate de un dermatolog.

Utilizare dimineața și seara timp de 28 de zile, pe 21 de voluntari.

Test de utilizare sub control dermatologic, pe 21 de voluntari, timp de 28

de zile. Proaspată și radiantă, pielea devine mai fină și mai suplă la atingere.

 

O selecție atentă de ingrediente naturale și organice

Ulei esențial de mușețel roman organic, ulei esențial de coriandru organic, ulei esențial de tămâie organică, ulei esențial de geranium african organic, ulei esențial de lavandă fină organică, ulei esențial de Palmarosa organică certificata Fair For Life, ulei esențial de vetiver organic, pudră organică de aloe vera certificată Fair For Life: bogată în vitamine, pudră organică de aloe vera certificată FFL are proprietăți hidratante, calmante și protectoare.

 

Acid hialuronic cu greutate moleculară mică: este ingredientul activ de referință pentru menținerea hidratării pielii, greutatea sa moleculară scăzută permițându-i să acționeze în profunzime, conferindu-i astfel un efect de fermitate.

 

Extract de spirulină: ingredient activ complet, hidratează imediat și durabil pielea și îi conferă suplețe și fermitate. Reduce vizibil ridurile și îmbunătățește strălucirea pielii iar tenul devine mai luminos.

Extract de floare de cireș: din inima regiunii Provence, acest extract netezește și protejează pielea afectată de fotoîmbătrânire. Reduce daunele cauzate de soare precum petele brune.

 

Macerat uleios organic de imortele: renumit pentru proprietățile sale protectoare și tonifiante, fiind și un puternic antioxidant.

Ulei vegetal de Jojoba organic certificat Fair For Life: renumit pentru proprietățile sale hidratante, acest ulei vegetal este adaptat tuturor tipurilor de ten și protejează bariera cutanată. 

 

Ingrediente: Apă (aqua), glicerină, trigliceride caprilice/caprice, alcool cetearilic, ulei din semințe de jojoba (Simmondsia Chinensis), stearat de gliceril, citrat de stearat de gliceril, glucozidă de cetearil, ulei de măsline (Olea Europaea*) hidrolizat de sodiu,  pulbere din suc de frunze de aloe vera (aloe Barbadensis*), extract de flori de cireșe amare (Prunus Cerasus), zaharoză, esteri decilici ai uleiului de măsline, extract de flori de imortele (Helichrysum Italicum*), ulei de semințe de floarea-soarelui (Helianthus Annuus), extract de plancton, ulei de flori de geranium (Pelargonium Graveolens*), coriandru (Coriandrum Sativum) *, extract de bulb de crin alb (Lilium Candidum*), Ulei de palmarosa (Cymbopogon Martini*), ulei de scoarță de santal Amyris (Amyris Balsamifera), Ulei de levănțică (Lavandula Angustifolia*),  extract de Chlorella Vulgaris, ulei din rădăcina de vetiver (Vetiveria Zizanoides*), sare de mare (Maris Sal), ulei de flori de mușețel nobil (Anthemis Nobilis*), ulei de tămâie (Boswellia Carterii*), Beta-Sitosterol, Bentonita, Betaina, Limonen, Citronellol.

 

* ingrediente provenite din Agricultura ecologică

99% din ingrediente sunt naturale

75% din ingrediente provin din Agricultura ecologică

COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife după normele COSMOS

Detalii ale produsului

FLORAME
113-028197

Compara

Produs
Serum Restructurant Anti-Age Lys Perfection Serum anti-age haute correction LYS BIO 30ml, FLORAME Concentrat cu acid hialuronic BIO 15ml AGE INTENSE Concentrat cu acid hialuronic BIO 15ml AGE INTENSE, FLORAME Lifting contur ochi si buze BIO 15ml AGE INTENSE Lifting contur ochi si buze BIO 15ml AGE INTENSE, FLORAME Balsam remodelant anti-age LYS BIO 50ml, FLORAME - 1 Balsam remodelant anti-age LYS BIO 50ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
190,88 lei
190,88 lei
194,88 lei
201,88 lei
Descriere

Serum anti-age haute correction LYS BIO 30ml

Concentrat cu acis hialuronic BIO 15ml

Lifting contur ochi si buze BIO 15ml

Balsam remodelant anti-age LYS BIO 50ml

Nu exista caracteristici de comparat