• Nou
Lumanare parfumata Fleur de Paradis 180g, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Lumanare parfumata Fleur de Paradis 180g, COLLINES DE PROVENCE

94,88 lei

Fleur de Paradis

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 270.41lei (-5% reducere) in loc de 284.64lei

Descoperă noua noastră lumanare parfumată "Fleur de Paradis", cu note fructate și vanilate, turnată manual în atelierele noastre din Haute-Provence.

Lumânarea „Fleur de Paradis” oferă o aromă cu note fructate și vanilate, o veritabilă evadare olfactivă către Martinica, supranumită „insula cu flori” pentru peisajele sale naturale de o frumusețe incomparabilă. Pasărea paradisului luminează peisajele tropicale.

 

Parfumierii călătoresc prin lume de secole în căutarea comorilor vegetale cu arome exotice. Floarea de Tiaré din Bora Bora, Agrumes du Soleil din Sicilia, Floarea Paradisului din Martinica sau chiar Citronella de vară: descoper noua ediție a colecției "Les Estivales".

 

Patru arome imaginate de parfumierii noștri din Grasse, care pun în valoare notele florale și fructate ce te invită într-o călătorie olfactivă în cele mai frumoase insule tropicale. Designul cutiilor de colecție din hârtie este extrem de frumos și are culori strălucitoare. Colecția „Les Estivales”, cu stil rafinat, este creată în fabrica noastră din Mane, în Haute Provence care creează și produce de 30 de ani colecții parfumate 100% franceze, 100% provensale!"

Detalii ale produsului

228-815671

Referinte specifice

ean13
3700305814889

Compara

Produs
Rezerva difuzor parfumat Camelie 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Rezerva difuzor parfumat Camelie 200ml, COLLINES DE PROVENCE Rezerva difuzor parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Rezerva difuzor parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE Rezerva difuzor parfumat Trandafir alb 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Rezerva difuzor parfumat Trandafir alb 200ml, COLLINES DE PROVENCE Spray anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml - 1 Spray anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml, FLORAME
Disponibilitate
Pret
84,88 lei
84,88 lei
84,88 lei
87,88 lei
Descriere

Note de varf: boboc de trandafir, mandarina

Note de mijloc: camelie, trandafir alb, crin, floare de portocal, garoafe

Note de baza: ambra, mosc

Note de varf: bergamota, lamaie, frunza de portocala amara, ambra

Note de mijloc: floare de portocal, floare de migdal, neroli

Note de baza: chiparos, lemn de cedru, mosc

Note de varf: petale de trandafie, litchi, flori albe

Note de mijloc: frezie, mugure de trandafir, lacramioara

Note de baza: cedru alb, floare de piersica, ambra, mosc

Spray anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml

Nu exista caracteristici de comparat