• Nou
Difuzor buchet parfumat Trandafir negru 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Difuzor buchet parfumat Trandafir negru 200ml, COLLINES DE PROVENCE

217,88 lei

Note de vârf: Coacăze negre, Afine, Piper negru

Note de mijloc: Iris, Iasomie, Trandafir negru

Note de bază: Praline, Musk negru, Boabe de Tonka

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 620.96lei (-5% reducere) in loc de 653.64lei

Descriere

Descoperă buchetul parfumat "Trandafir negru", meticulos conceput în atelierul nostru din Mane, în Haute-Provence. Subtil compus din note ușor proaspete și fructate, acest parfum captivează prin caracterul său distinctiv. Ideal pentru a adăuga o notă de eleganță oricărei încăperi.

Colecția "Fleurs et Écorces", compusă din șase arome de excepție, pune în valoare ingrediente emblematice ale parfumeriei franceze pentru a crea compoziții captivante. Fiind prezentate în flacoane aurii, acestea le transformă în adevărate obiecte de decor.

 

Parfumul buchetului parfumat "Trandafir negru" aparține familiei olfactive "fructat":

Note de vârf: Coacăze negre, Afine, Piper negru

Note de mijloc: Iris, Iasomie, Trandafir negru

Note de bază: Praline, Musk negru, Boabe de Tonka

 

Botanică: Trandafirul reprezintă forma cultivată a florilor din genul Rosa, spre deosebire de speciile sălbatice ale măceșului. În Occident, trandafirul este considerat cea mai nobilă floare. Simbolizează (în special cel roșu) dragostea și romantismul în limbajul florilor.

 

Conține: linalool (N°CE 201-134-4), acetat de linalil (N°CE 204-116-4), 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftalenil) ethanonă (N°CE 259-174-3), hidroxicitronelal (N°CE 203-518-7).

 

Geografie: Trandafirul a fost inițial importat din Orient, dar acum crește în Europa, Asia, Africa de Nord și America de Nord.

 

Istorie: Trandafirul este recunoscut universal ca fiind cea mai frumoasă floare din lume, renumit pentru parfumul său excepțional. Originar din Persia, este cultivat de cel puțin 500 î.Hr.

Parfum: "De la deschidere, parfumul dezvăluie note piperate de coacăze și afine, evocând prospețimea unei recolte matinale. Nota de bază  îmbătătoare a bobului de tonka se îmbină cu amprenta senzuală a muscului negru. Un parfum ideal pentru o cameră cu caracter.

 

Riscuri: "Poate provoca reacții alergice. Lichid și vapori foarte inflamabili. Provoacă iritații severe ale ochilor. Dăunător pentru organismele acvatice, cu efecte adverse pe termen lung.

În caz că este nevoie să consulti medicul, păstrează la îndemână recipientul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citește cu atenție și respectă toate instrucțiunile. A se feri de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și orice altă sursă inflamabilă. Nu fuma. Evită inhalarea vaporilor. Evită aruncarea în mediu. În caz de contact cu ochii: clătește cu grijă cu apă timp de câteva minute. Scoate lentilele de contact dacă victima le poartă și dacă pot fi îndepărtate ușor. Continuă să clătești. Dacă iritația oculară persistă: consultă un medic. Elimină conținutul/recipientul conform reglementărilor naționale.

UFI: UXC0-30EM-400M-4NS4

DANGER"

Detalii ale produsului

225-815503

Referinte specifice

ean13
3700305846569

Compara

Produs
Difuzor buchet parfumat bumbac 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat bumbac 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Cedru 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Cedru 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Abanos 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Abanos 200ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
217,88 lei
217,88 lei
217,88 lei
217,88 lei
Descriere

Note de vârf: Flori de Bumbac

Note de mijloc: Heliotrop, Mimosa, Iris

Note de bază: Mosc Pudrat, Vanilie, Santal.

Note de vârf: Neroli, Frunză de Portocală amară, Bergamotă

Note de mijloc: Yasmin, Caprifoi, Floare de Portocal

Note de bază: Mosc, Ambră, Lemn Alb.

Note de vârf: Migdală, Cardamon

Note de mijloc: Flori albe, Cedru

Note de bază: Santal, Vanilie.

Note de vârf: Tămâie, Boabe roz, Bergamotă

Note de mijloc: Trandafir, Cedru, Iasomie

Note de bază: Musk, Santal, Vanilie

Nu exista caracteristici de comparat