• Nou
Difuzor buchet parfumat bumbac 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Difuzor buchet parfumat bumbac 200ml, COLLINES DE PROVENCE

217,88 lei

Note de vârf: Flori de Bumbac

Note de mijloc: Heliotrop, Mimosa, Iris

Note de bază: Mosc Pudrat, Vanilie, Santal.

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 620.96lei (-5% reducere) in loc de 653.64lei

Descoperă buchetul parfumat cu miros îmbătător de "bumbac", o creație delicată elaborată pentru a captura esența purității și a delicateții. Subtil compus din note florale și pudrate, acest parfum rafinat evocă lejeritatea unei adieri de bumbac dimineața devreme. Realizat cu grijă în atelierul nostru din Mane, situat în inima sublimei regiuni Haute-Provence, fiecare picătură a acestui parfum te transportă într-o grădină florală scăldată de lumină. Lasă-te sedus de aroma sa fină care îmbrățișează subtil simțurile și te conduce într-o călătorie senzorială de neuitat.

 

Lăsă-te purtat într-o călătorie senzorială de neuitat cu colecția "Fleurs et Écorces". Aceste șase arome de excepție sunt prezentate în flacoane aurii care le transformă în adevărate obiecte de decor, acestea devenind mai mult decât simple parfumuri: sunt piese maestre care adaugă o eleganță atemporală interiorului tau. Transformă-ți fiecare spațiu într-o ambianță de lux și frumusețe cu colecția "Flori și Scoarța".

 

Parfumul buchetului parfumat Bumbac aparține familiei olfactive "floral":

Note de vârf: Flori de Bumbac

Note de mijloc: Heliotrop, Mimosa, Iris

Note de bază: Mosc Pudrat, Vanilie, Santal.

 

Botanică: Bumbacul este o fibră vegetală care înconjoară semințele plantelor de bumbac "veritabile". Arbuștii sunt din familia Malvaceae. Această fibră, compusă aproape în întregime din celuloză, este în general transformată în fir care este țesut pentru a produce textile.

Conține: acetat de 4-tert-butilciclohexil (N°CE 250-954-9), linalool (N°CE 201-134-4), tetrahidrolinalool (N°CE 201-133-9), cumarină (N°CE 202-086-7).

 

Geografie: Bumbacul (genul Gossypium, familia Malvaceae) este un arbust originar din India, cultivat în numeroase țări calde pentru fibrele care înconjoară semințele la maturitatea fructului. În funcție de țară, planta poate fi mai mult sau mai puțin arborescentă, dar bumbacul erbaceu (50-60 cm) produce cele mai frumoase fibre.

 

Istorie: Descoperit întâmplător de un indian, intrigat de ramurile acoperite de fulgi albi foarte moi, bumbacul este cultivat de mii de ani. Alexandru cel Mare a înțeles foarte repede importanța acestei plante, observând calitatea hainelor confecționate din fibră de bumbac. Acestea erau mai ușoare și mai subțiri decât ale lui, din in și lână.

 

Parfum: "Un parfum care capturează esența confortului și a lejeritatii. Notele pudrate de mimosă și iris creează o atmosferă delicată, în timp ce vanilia și moscul alb aduc o notă de răsfăț. Un moment delicat de bunăstare.

 

Riscuri:

"Lichid și vapori foarte inflamabili. Poate provoca reacții alergice. Provoacă iritații severe ale ochilor. În caz că este nevoie sa consulți medicul, păstrează la îndemână recipientul sau eticheta. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citeste cu atenție și respectă toate instrucțiunile. A se feri de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și orice altă sursă inflamabilă. Nu fuma. Evită să inhalezi vaporii. În caz de contact cu pielea: spală din abundență cu apă și săpun. În caz de iritație sau erupție cutanată: consultă medicul. În caz de contact cu ochii: clătește cu precauție cu apă timp de mai multe minute.

UFI : V5C0-J071-D005-5KHJ

DANGER"

Detalii ale produsului

225-815459

Referinte specifice

ean13
3700305813479

Compara

Produs
Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Neroli 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Cedru 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Cedru 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Abanos 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Abanos 200ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Trandafir negru 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Trandafir negru 200ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
217,88 lei
217,88 lei
217,88 lei
217,88 lei
Descriere

Note de vârf: Neroli, Frunză de Portocală amară, Bergamotă

Note de mijloc: Yasmin, Caprifoi, Floare de Portocal

Note de bază: Mosc, Ambră, Lemn Alb.

Note de vârf: Migdală, Cardamon

Note de mijloc: Flori albe, Cedru

Note de bază: Santal, Vanilie.

Note de vârf: Tămâie, Boabe roz, Bergamotă

Note de mijloc: Trandafir, Cedru, Iasomie

Note de bază: Musk, Santal, Vanilie

Note de vârf: Coacăze negre, Afine, Piper negru

Note de mijloc: Iris, Iasomie, Trandafir negru

Note de bază: Praline, Musk negru, Boabe de Tonka

Nu exista caracteristici de comparat