Lumanare parfumata naturala Brad argintiu 180ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Lumanare parfumata naturala Brad argintiu 180g, COLLINES DE PROVENCE

114,88 lei

Note de varf: chiparos, tamaie, ace de pim

Note de mijloc: pelin, cedru, eucalipt

Note de baza: santal, lemn de vanilie

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate
  LIPSESTE MOMENTAN

Cumpara in lot

3 produse la 327.41lei (-5% reducere) in loc de 344.64lei


Intrați în atmosfera tipică a pădurilor de brad cu lumânarea parfumată de brad argintiu. Datorită parfumului său intens și răcoros, lumânarea parfumată de brad argintiu vă va duce cu gandul la cele mai frumoase amintiri de plimbări prin pădure.

 

Descriere:

DENUMIRE BOTANICĂ: Abies alba

 

ORIGINE: Arbore din regiunile temperate ale emisferei nordice și Americii Centrale, cu frunze scurte veșnic verzi care sunt dispuse regulat pe ramuri. Este adesea folosit pentru lemnul său sau pentru decorarea parcurilor.

 

SIMBOL: De pe vremea celților acesta este simbolul speranței. În zilele noastre, la solstițiul de iarnă, bradul a devenit un simbol al dăruirii și generozității.

 

PROPRIETĂȚI: Prima calitate a arborelui este fluiditatea. Ajută la eliberarea respirației și la îndepărtarea blocajelor care provin dintr-o circulație deficitară a energiei în organism. De asemenea, are proprietăți tonice, diuretice și cicatrizante.

 

FABRICAȚIE: Confecționăm lumânările manual în atelierele noastre din Mane, în Provence, folosind o formulă adaptată fiecărui parfum care pune în valoare know-how-ul nostru artizanal. Folosim ceară de calitate și fitil din bumbac 100%, nemetalic care dă o flacără plăcută și de lungă durată.

 

PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste a selectat cele mai bune plante aromatice și plante parfumate din care creează parfumuri autentice cu note intense.

 

  INSPIRAȚIE: Din sticla albă mată și cu parfum intens, lumânarea Collines de Provence parfumează interiorul dvs. timp de +/- 40 de ore. Stilul său sobru și elegant se potrivește perfect cu orice cameră din casă.

 

Mod de utilizare:

 CUM SE UTILIZEAZĂ CORECT O LUMANARE?

Prelungiți utilizarea lumânării dvs. urmând următoarele recomandări astfel încat aceasta să parfumeze casa dvs. cât mai mult timp posibil.

1. Înainte de fiecare utilizare, tăiați fitilul la o înălțime de 8 mm pentru a favoriza o ardere optimă.

2. Îndepărtați toate resturile de chibrituri sau fitilele arse înainte de a aprinde fitilul.

3. Așezați lumânarea pe o suprafață plană pentru a favoriza o ardere omogenă.

4. Nu țineți lumânarea aprinsă mai mult de 2 ore.

5. Nu stingeți lumânarea până când nu s-a topit toată suprafață superioară a cerii pentru a evita arderea inegală a cerii.

6. Repoziționați bine fitilul în centru, înainte ca ceara să se întărească pentru a evita înnegrirea paharului lumânării la următoarea utilizare.

7. Nu mișcați lumânarea până când ceara topită nu s-a solidificat.

 

CARE SUNT RISCURILE DE A UTILIZA O LUMANARE?

Pentru siguranța dvs., nu lăsați lumânarea să ardă prea aproape de un obiect inflamabil, în curent sau nesupravegheată. De asemenea, nu o lăsați să ardă lângă copii sau animale de companie.

Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de siguranță de pe eticheta care se află sub lumânare.

Detalii ale produsului

223-811499

Compara

Produs
Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME Lumanare parfumata naturala Ambra 180ml - 1 Lumanare parfumata naturala Ambra 180g, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
106,88 lei
106,88 lei
106,88 lei
114,88 lei
Descriere

Spray purifiant citrice BIO 180 ml

Spray purifiant Provence BIO 180 ml

Spray purifiant menta 180ml

Note de varf: bergamota, tamaie, lavanda, ambra

Note de mijloc: ambra, vanilie, mosc

Note de baza: coriandru, patchouli, labdanum

Nu exista caracteristici de comparat