Lumanare parfumata naturala Bergamota proaspata 180ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Lumanare parfumata naturala Bergamota proaspata 180g, COLLINES DE PROVENCE

114,88 lei

Note de varf: bergamota, busuioc, lamaie

Note de mijloc: frunze de citrice, floare de portocal

Note de baza: santal, mosc, cedru

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 327.41lei (-5% reducere) in loc de 344.64lei

Descoperiți la dolce vita italiană cu lumânarea parfumată cu bergamotă proaspătă. Datorită parfumului său înviorător și delicat, lumânarea parfumată cu bergamotă proaspătă va duce direct în sudul Italiei.

 

Descriere:

DENUMIRE BOTANICĂ: Citrus bergamia

 

ORIGINE: Este fructul arborelui de bergamotă, un mic arbust delicat, care crește mai ales în sudul Italiei. Florile mici, delicios parfumate, în formă de stea, se vor da fructe în formă de pară, care sunt mai întâi verzi și apoi galbene, cu o coajă groasă înglobând o pulpă acră și amară.

 

SIMBOL: Ea este un simbol al bogăției, dacă porți câteva frunze în buzunar se crede ca ar preveni lipsa de bani. În Sicilia, mulți comercianți mai lasă și în ziua de azi o bergamotă uscată în sertarul de numerar, pentru a avea un an prosper.

 

VIRTUTI: Uleiul sau este utilizat în mai multe domenii precum cel al cosmeticelor, ceaiului, al produselor de cofetărie...Grație capacității sale antiseptice cu esența sa se tratează rănile mici, în timp ce uleiul esențial se utilizează la evacuarea stresului și la combaterea insomniei.

FABRICAȚIE: Confecționăm lumânările manual în atelierele noastre din Mane, în Provence, folosind o formulă adaptată fiecărui parfum care pune în valoare know-how-ul (priceperea noastra) nostru artizanal. Folosim ceară de calitate și fitil din bumbac 100%, nemetalic care dă o flacără plăcută și de lungă durată.

 

PARFUM: Collines de Provence, Parfumierul Botaniste a selectat cele mai bune plante aromatice și plante parfumate din care creează parfumuri autentice cu note intense.

 

  INSPIRAȚIE: Din sticla albă mată și cu parfum intens, lumânarea Collines de Provence parfumează interiorul dvs. timp de +/- 40 de ore. Stilul său sobru și elegant se potrivește perfect cu orice cameră din casă.

 

Mod de utilizare:

 CUM SE UTILIZEAZĂ CORECT O LUMÂNARE?

Prelungiți utilizarea lumânării dvs. urmând următoarele recomandări astfel încat aceasta să parfumeze casa dvs. cât mai mult timp posibil.

1. Înainte de fiecare utilizare, tăiați fitilul la o înălțime de 8 mm pentru a favoriza o ardere optimă.

2. Îndepărtați toate resturile de chibrituri sau fitilele arse înainte de a aprinde fitilul.

3. Așezați lumânarea pe o suprafață plană pentru a favoriza o ardere omogenă.

4. Nu țineți lumânarea aprinsă mai mult de 2 ore.

5. Nu stingeți lumânarea până când nu s-a topit toată suprafață superioară a cerii pentru a evita arderea inegală a cerii.

6. Repoziționați bine fitilul în centru, înainte ca ceara să se întărească pentru a evita înnegrirea paharului lumânării la următoarea utilizare.

7. Nu mișcați lumânarea până când ceara topită nu s-a solidificat.

 

CARE SUNT RISCURILE DE A UTILIZA O LUMÂNARE?

Pentru siguranța dvs., nu lăsați lumânarea să ardă prea aproape de un obiect inflamabil, în curent sau nesupravegheată. De asemenea, nu o lăsați să ardă lângă copii sau animale de companie.

Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de siguranță de pe eticheta care se află sub lumânare.

Detalii ale produsului

223-811758

Referinte specifice

ean13
3700305811758

Compara

Produs
Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME Lumanare parfumata naturala Ambra 180ml - 1 Lumanare parfumata naturala Ambra 180g, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
106,88 lei
106,88 lei
106,88 lei
114,88 lei
Descriere

Spray purifiant citrice BIO 180 ml

Spray purifiant Provence BIO 180 ml

Spray purifiant menta 180ml

Note de varf: bergamota, tamaie, lavanda, ambra

Note de mijloc: ambra, vanilie, mosc

Note de baza: coriandru, patchouli, labdanum

Nu exista caracteristici de comparat