Difuzor buchet parfumat Floare de portocal 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1
COLLINES DE PROVENCE

Difuzor buchet parfumat Floare de portocal 100ml, COLLINES DE PROVENCE

137,88 lei

Note de varf: frunze de portocala amara, portocala

Note de mijloc: floare de portocal, acorduri de trandafir, mosc

Note de baza: note lemnoase, note dulci

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 392.96lei (-5% reducere) in loc de 413.64lei

Buchetul nostru de parfumat cu flacon exclusivist îți parfumează și decorează frumos interiorul. Bețișoarele naturale de ratan bicolor ale buchetului parfumat difuzează continuu note parfumate în interiorul tău.

 

Descriere:

DENUMIRE BOTANICĂ: Citrus Aurantium.

 

ORIGINE: Floarea de portocal este recoltată din portocalul acru primăvara. Originar din China și India, această varietate de portocali amari a fost adusă înapoi de cruciați și introdusă în Provence în secolul al XI-lea.

 

SIMBOL: În Antichitate, această mică floare albă, simbol al fertilităţii, purităţii şi virginităţii împodobea cununile mirilor. Astăzi, la Grasse această tradiție continua in varianta unei ghirlande de flori de portocal  oferită cuplurilor care se căsătoresc în timpul înfloririi.

 

PROPRIETĂȚI: Floarea de portocal a fost folosită din totdeauna pentru a lupta împotriva tensiunii nervoase sau a tulburărilor de somn datorită virtuților sale calmante, relaxante si liniștitoare.

 

INGREDIENTE: Alcool denat, Aqua, Parfum (fragrance).

 

PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, a selectat pentru voi cele mai deosebite plante aromatice și flori parfumate din care creează arome autentice cu note intense.

 

INSPIRAȚIE: Flaconul de sticlă hexagonal împreună cu bețișoarele din ratan naturale fac din difuzorul parfumat  Collines de Provence un aromatizator indispensabil care vă decorează și parfumează casa timp de 4-6 saptamâni.

 

FABRICAȚIE: Difuzoarele noastre aromatice sunt fabricate și ambalate manual în atelierele noastre din Mane, în Provence. Acordăm o grijă deosebită selecționării componentelor produselor noastre de interior pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.

 

Mod de utilizare:

CUM SE UTILIZEAZĂ UN DIFUZOR PARFUMAT?

1. Scoateți capacul de plastic, apoi puneți în flacon bețișoarele din ratan care vin cu difuzorul.

2. Parfumul se impregneză în bețișoarele din ratan și difuzează mirosul. Puteți regla intensitatea de difuzare a parfumului adăugând mai multe sau mai puține bețișoare.

3. Pentru o difuziune optimă a parfumului, întoarceți din când în când bețișoarele din ratan invers.

4. Când flaconul difuzorului se golește după 4-6 săptămâni, umpleți-l cu rezerva pentru difuzorul parfumat disponibil la noi pe site. Este  recomandat să înlocuiți și bețișoarele din ratan.

 

CARE SUNT RISCURILE UTILIZĂRII UNUI DIFUZOR PARFUMAT?

Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Detalii ale produsului

223-828077

Compara

Produs
Difuzor buchet parfumat Floare de vanilie 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de vanilie 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Eau de coco 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Eau de coco 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Fleur de tiare 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de tiare 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Floare de ylang 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de ylang 100ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
134,88 lei
134,88 lei
134,88 lei
134,88 lei
Descriere

Floare de vanilie

Note de varf: portocala, bergamota, frezie

Note de mijloc: iasomie, nuca de cocos, santal

Note de baza: tonka, vanilie, mosc

Note de vârf: pere, nucă de cocos, bergamotă

Note de mijloctrandafir, iasomie, flori albe, ciclamen / magnolie

Note de bază: mosc, vanilie, lemn de cașmir

Note de vârf: ylang ylang, tuberoza, floare de frangipan

Note de mijloctrandafir, scortisoara, floare de portocal

Note de bază: mosc, iasomie, lemn de vanilie

Nu exista caracteristici de comparat