Lumanare parfumata naturala Rose ancienne 180ml - 1
COLLINES DE PROVENCE

Lumanare parfumata naturala Rose ancienne 180g, COLLINES DE PROVENCE

114,88 lei

Note de varf: trandafir, ceai

Note de mijloc: trandafir alb

Note de baza: iasomie

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate
  LIPSESTE MOMENTAN

Cumpara in lot

3 produse la 327.41lei (-5% reducere) in loc de 344.64lei


Creați o atmosferă caldă și parfumată cu lumânarea Rose ancienne, de la Collines de Provence.

 

Descriere:

DENUMIRE BOTANICĂ: Rosa Centifolia

 

ORIGINE: originar din Asia Mică, trandafirul a fost celebrat încă din Antichitate de mulți poeți, scriitori și pictori pentru culorile și parfumul său. Adevărată regină a florilor din Orient, trandafirul este una dintre cele mai cultivate flori din lume. Esența de trandafir se obține prin distilarea florilor proaspăt recoltate manual chiar în dimineața respectivă.

 

SIMBOL: La greci este floarea Afroditei, zeița iubirii, iar romanii i-au atribuit-o lui Venus. Trandafirul roșu este simbolul iubirii și pasiunii, în timp ce trandafirul alb reprezintă puritatea și inocența.

 

PROPRIETĂȚI: În Franța încă din secolul al XVIII-lea, trandafirul a fost cultivat pentru proprietățile sale medicinale. De exemplu, apa de trandafiri este utilizată pe piele pentru proprietățile sale calmante, tonifiante și cicatrizante.

 

FABRICAȚIE: Confecționăm lumânările manual în atelierele noastre din Mane, în Provence, folosind o formulă adaptată fiecărui parfum care pune în valoare know-how-ul nostru artizanal. Folosim ceară de calitate și fitil din bumbac 100%, nemetalic care dă o flacără plăcută și de lungă durată.

 

PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste a selectat cele mai bune plante aromatice și plante parfumate din care creează parfumuri autentice cu note intense.

 

  INSPIRAȚIE: Din sticla albă mată și cu parfum intens, lumânarea Collines de Provence parfumează interiorul dvs. timp de +/- 40 de ore. Stilul său sobru și elegant se potrivește perfect cu orice cameră din casă.

 

Mod de utilizare:

 CUM SE UTILIZEAZĂ CORECT O LUMANARE?

Prelungiți utilizarea lumânării dvs. urmând următoarele recomandări astfel încat aceasta să parfumeze casa dvs. cât mai mult timp posibil.

1. Înainte de fiecare utilizare, tăiați fitilul la o înălțime de 8 mm pentru a favoriza o ardere optimă.

2. Îndepărtați toate resturile de chibrituri sau fitilele arse înainte de a aprinde fitilul.

3. Așezați lumânarea pe o suprafață plană pentru a favoriza o ardere omogenă.

4. Nu țineți lumânarea aprinsă mai mult de 2 ore.

5. Nu stingeți lumânarea până când nu s-a topit toată suprafață superioară a cerii pentru a evita arderea inegală a cerii.

6. Repoziționați bine fitilul în centru, înainte ca ceara să se întărească pentru a evita înnegrirea paharului lumânării la următoarea utilizare.

7. Nu mișcați lumânarea până când ceara topită nu s-a solidificat.

 

CARE SUNT RISCURILE DE A UTILIZA O LUMANARE?

Pentru siguranța dvs., nu lăsați lumânarea să ardă prea aproape de un obiect inflamabil, în curent sau nesupravegheată. De asemenea, nu o lăsați să ardă lângă copii sau animale de companie.

Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de siguranță de pe eticheta care se află sub lumânare.

 

Detalii ale produsului

223-840192

Compara

Produs
Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant citrice BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant Provence BIO 180ml, FLORAME Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME - 1 Spray purifiant menta BIO 180ml, FLORAME Lumanare parfumata naturala Ambra 180ml - 1 Lumanare parfumata naturala Ambra 180g, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
106,88 lei
106,88 lei
106,88 lei
114,88 lei
Descriere

Spray purifiant citrice BIO 180 ml

Spray purifiant Provence BIO 180 ml

Spray purifiant menta 180ml

Note de varf: bergamota, tamaie, lavanda, ambra

Note de mijloc: ambra, vanilie, mosc

Note de baza: coriandru, patchouli, labdanum

Nu exista caracteristici de comparat