Parfum de interior Bambus lotus 100ml - 1
COLLINES DE PROVENCE

Parfum de interior Bambus lotus 100ml, COLLINES DE PROVENCE

97,88 lei

Note de varf: mandarina, nucsoara

Note de mijloc: floare de lotus, note ozonice

Note de baza: fleur de cuir, bambus verde

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate

Cumpara in lot

3 produse la 278.96lei (-5% reducere) in loc de 293.64lei

Parfumează-ți interiorul cu note parfumate, dintr-o simplă pulverizare de spray.

DENUMIRE BOTANICĂ: Phyllostachys (Bambus) - Nelumbo Nociefra (Lotus)              

ORIGINE: originar din Asia, bambusul este o trestie exotică cu tulpină înaltă și goală care a apărut acum 200 de milioane de ani. Crește pe toate continentele, cu excepția Europei și este cultivat prin butași. Lotusul este o plantă acvatică perenă originară din Asia. A fost cultivat de peste 2000 de ani pentru rizomi, semințe și flori. În parfumerie, nota de lotus ușor pudrată pune în evidență buchetele florale, aducând o prospețime relaxantă și liniștitoare.

SIMBOL: Bambusul este adesea considerat simbolul natural al plenitudinii, fertilității și altruismului.

Lotusul este simbolul purității și eleganței încă din Antichitate.

PROPRIETĂȚI:

Bambusul este folosit atât ca plantă ornamentală, cât și ca hrană și pentru construcții. În medicina tradițională chineză, rășina obținută din tulpină este utilizată pentru tratarea afecțiunilor cardiace. Zdrobită, este utilizată ca exfoliant delicat.

Lotusul este important în medicina tradițională chineză datorită proprietăților sale anti-diabetice și anti-obezitate. Semințele de lotus sunt, de asemenea, utilizate pentru proprietățile lor antioxidante semnificative, deoarece sunt bogate în fenoli.

INGREDIENTE: Alcohol denat, Aqua, Parfum (fragrance)

FABRICAȚIE: Acordăm o grijă deosebită confecționării parfumurilor noastre de interior pentru a vă oferi produse de calitate, fabricate în Provence.

PARFUM: Parfumierul nostru botanist a selectat pentru voi cele mai deosebite plante aromatice și plante parfumate din care creează arome autentice cu note intense.

INSPIRAȚIE: Flaconul de sticlă cu pulverizator are un stil sobru și elegant, ceea ce permite parfumului de interor Collines de Provence să fie perfect adaptat oricărei case.

 

Mod de utilizare:

CUM SE UTILIZEAZĂ PARFUMUL DE INTERIOR?

Parfumul de interior vă permite să parfumați rapid și intens orice încăpere. Foarte practic, se poate folosi în orice cameră a casei în orice moment. Pulverizați o dată sau de mai multe ori în funcție de dimensiunea camerei și de intensitatea mirosului pe care vreți să-l degajați .

 

CARE SUNT RISCURILE DE A UTILIZA UN PARFUM INTERIOR? Vă sfătuim să urmați toate instrucțiunile de pe eticheta produsului.

 

Detalii ale produsului

223-803289

Referinte specifice

ean13
3700305803289

Compara

Produs
Lotiune anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml - 1 Lotiune anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml, FLORAME Rezerva difuzor parfumat Ambra 100ml - 1 Rezerva difuzor parfumat Ambra 200ml, COLLINES DE PROVENCE Rezerva difuzor parfumat Bergamota proaspata 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Rezerva difuzor parfumat Bergamota proaspata 200ml, COLLINES DE PROVENCE Rezerva difuzor parfumat Lemn oriental 200ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Rezerva difuzor parfumat Lemn oriental 200ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
88,88 lei
89,88 lei
89,88 lei
89,88 lei
Descriere

Lotiune anti-tantari si muste pentru intreaga familie BIO 90ml

Note de varf: bergamota, tamaie, lavanda, ambra

Note de mijloc: ambra, vanilie, mosc

Note de baza: coriandru, patchouli, labdanum

Note de varf: bergamota, busuioc, lamaie

Note de mijloc: frunze de citrice, flori de portocala

Note de baza: santal, mosc, cedru

Note de varf: iris, tamaie, condimente proaspete

Note de mijloc: mirt, lemn de cedru

Note de baza: mosc alb, ambra, lemn de vanilie

Nu exista caracteristici de comparat