Difuzor buchet parfumat Flori de coacaz negru 100ml - 1
COLLINES DE PROVENCE

Difuzor buchet parfumat Flori de coacaz negru 100ml, COLLINES DE PROVENCE

137,88 lei

Note de varf: bergamota, grapefruit, coacaz

Note de mijloc: trandafir, violeta, iasomie

Note de baza: lemn de santal, mosc

Eticheta BIO
  • 100% NATURAL
Cantitate
  LIPSESTE MOMENTAN

Cumpara in lot

3 produse la 392.96lei (-5% reducere) in loc de 413.64lei


Difuzorul parfumat Collines de Provence, cu flaconul său exclusivist, difuzează continuu note parfumate în interiorul dvs. Așezați bețișoarele naturale din ratan (în două culori) în difuzorul parfumat pentru momente pline de emoție.

 

Descriere:

DENUMIRE BOTANICĂ: Ribes nigrum

 

ORIGINE: Coacăzul negru, ciorchine mic de fructe de pădure negre, este fructul coacăzului negru, arbust originar din Europa. Cultivat în vestul Franței precum și pe Valea Loarei încă din secolul al XVI-lea, coacăzul negru este consumat ca fruct de masă. Între secolele XVIII și XIX devine un remediu căutat datorită proprietăților sale medicinale.

 

SIMBOL: Coacăzul negru a fost adesea considerat un fruct magic, mai ales în Evul Mediu când se făcea din el poțiuni fortifiante.

 

PROPRIETĂȚI: Antiinflamator, tonic și antibacterian, coacăzul negru are numeroase proprietăți. Ajută de asemenea la combaterea simptomelor gripei, oboselii și stresului. Fitoterapia, medicină pe bază de plante, utilizează fructele, frunzele și mugurii săi.

 

INGREDIENTE: Alcool denat, Aqua, Parfum (fragrance).

 

PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, a selectat pentru voi cele mai deosebite plante aromatice și flori parfumate din care creează arome autentice cu note intense.

 

INSPIRAȚIE: Flaconul de sticlă hexagonal împreună cu bețișoarele din ratan naturale fac în difuzorul parfumat  Collines de Provence un aromatizator indispensabil care vă decorează și parfumează casa timp de 4-6 saptamâni.

 

FABRICAȚIE: Difuzoarele noastre aromatice sunt fabricate și ambalate manual în atelierele noastre din Mane, în Provence. Acordăm o grijă deosebită selecționării componentelor produselor noastre de interior pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate.

 

Mod de utilizare:

CUM SE UTILIZEAZĂ UN DIFUZOR PARFUMAT?

1. Scoateți capacul de plastic, apoi puneți in flacon bețișoarele din ratan care vin cu difuzorul.

2. Parfumul se impregnează în bețișoarele din ratan și difuzează mirosul. Puteți regla intensitatea de difuzare a parfumului adăugând mai multe sau mai puține bețișoare.

3. Pentru o difuziune optimă a parfumului, întoarceți din când în când bețișoarele din ratan invers.

4. Când flaconul difuzorului se golește după 4-6 săptămâni, umpleți-l cu rezerva pentru difuzorul parfumat disponibil la noi pe site. Este  recomandat să înlocuiți și bețișoarele din ratan.

 

CARE SUNT RISCURILE UTILIZĂRII UNUI DIFUZOR PARFUMAT?

Vă recomandăm să urmați toate instrucțiunile de pe eticheta produsului.

 

Detalii ale produsului

223-828060

Compara

Produs
Difuzor buchet parfumat Floare de vanilie 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de vanilie 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Eau de coco 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Eau de coco 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Fleur de tiare 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de tiare 100ml, COLLINES DE PROVENCE Difuzor buchet parfumat Floare de ylang 100ml, COLLINES DE PROVENCE - 1 Difuzor buchet parfumat Floare de ylang 100ml, COLLINES DE PROVENCE
Disponibilitate
Pret
134,88 lei
134,88 lei
134,88 lei
134,88 lei
Descriere

Floare de vanilie

Note de varf: portocala, bergamota, frezie

Note de mijloc: iasomie, nuca de cocos, santal

Note de baza: tonka, vanilie, mosc

Note de vârf: pere, nucă de cocos, bergamotă

Note de mijloctrandafir, iasomie, flori albe, ciclamen / magnolie

Note de bază: mosc, vanilie, lemn de cașmir

Note de vârf: ylang ylang, tuberoza, floare de frangipan

Note de mijloctrandafir, scortisoara, floare de portocal

Note de bază: mosc, iasomie, lemn de vanilie

Nu exista caracteristici de comparat