ULEIUL ESENTIAL DE LAVANDA MAILLETTE

UTILIZARILE SALE :

IN DIFUZIUNE PENTRU RELAXARE

Cand sunteti obositi, folositi uleiul esential Lavanda maillette pentru difuziune; notele sale florale va relaxeaza si va transmit o stare de bine. De notat in plus proprietatile sale remarcabile de curatare si purificare a atmosferei. Puteti sa-l asociati cu uleiul esential de citrice pentru notele sale fructate.

PENTRU AROMATIZAREA DESERTURILOR

Smochine cu aroma de lavanda

Ingrediente : opt smochine ; 3 linguri de sirop de artar ; 2 linguri otet balsamic; 1 picatura de ulei esential de lavanda.

Lasati otetul pe foc mic pana se caramelizeaza. Amestecati siropul de artar cu uleiul esential de lavanda apoi adaugati-le peste otetul caramelizat.

Acest desert de sezon va incanta papilele gustative si va cucereste cu savoarea sa originala si delicata.

Cititi modul de folosire al uleiulor esentiale inainte de folosire.
Recette de D.Festy & C. Dupin, Mes Petites Recettes Magiques aux Huiles Essentielles

AFLA MAI MULTE:

Uleiul esential de lavanda maillette are aceleasi proprietati ca si lavanda officinala dar nu sunt la fel de puternice.

DE STIUT:

Este necesar sa facem distinctia intre speciile de lavanda: lavanda fina si lavanda hibrida, lavanda maillette, matheronne pentru beneficiile lor.

Lavanda maillette este o lavanda clonata care a fost selectionata datorita tolerantei sale la ofilire, pentru cultivarea ei foarte usoara si pentru randamentul foarte ridicat. Lavanda maillette este o selectie provenita dintr-un picior de lavanda fina reprodusa prin butasi astfel incat planta obtinuta sa fie identica.

 

 

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment