TOTUL DESPRE DIFUZIUNEA ATMOSFERICA PRIMA PARTE

DIFUZOARELE

Cumpararea unui difuzor aromatic este adesea primul pas in universul uleiurilor esentiale si al esentelor. Cele din urma, in functie de actiunea cautata sunt aliatii naturali cei mai puternici pentru a te proteja de bolile iernii, pentru dinamizare sau destindere. Dar cum sa alegem difuzorul?

Raspunsul nostru : va invitam sa selectionati difuzorul de uleiri esentiale adaptat nevoilor dvs.

Obiect de design pentru interiorul dvs. si o difuziune puternica, cele mai adaptate sunt difuzoarele cu nebulizator sau difuzoarele ultrasonice. Daca sunteti in cautarea unui difuzor pe care sa-l puteti lua oriunde cu dvs., difuziunea nomada cu port USB este difuzorul ideal.

DIFUZORUL CU NEBULIZATOR

Acest difuzor este silentios. Capacul din sticla permite orientarea aburului. Uleiurile esentiale nu sunt incalzite, acestea pastrandu-si astfel integritatea proprietatilor. Variatorul de putere permite dozarea adecvata.

Fie ca interiorul dvs. este clasic sau contemporan, isi va gasi locul datorita designului si a materialelor  nobile, lemn de fag si sticla suflata.
Puterea sa permite purificarea rapida a incaperilor cu suprafate de 15-100m².

Mod de utilizare: puneti in jur de 2 lingurite de ulei esential bio, fara apa.

Mod de intretinere: usor, difuzati lichidul pentru curatare, o data de doua ori pe saptamana, timp de cateva minute! Pentru mai multe detalii, cititi instructiunile.

Frecventa de utilizare: in secvente de 10-20 minute pe zi.

DIFUZORUL ULTRASONIC DIN CERAMICA

Acest difuzor ultrasonic este silentios.

Cu design discret si elegant,  scoate o bruma parfumata  care se difuzeaza prin ultrasunete. Programatorul intergrat permite controlul difuziunii.
Este potrivit pentru o suprafata de 20-100m².

Mod de utilizare: il umpleti cu apa (pana la nivelul de umplere indicat: maxim 100ml) si adaugati apoi 3-5 picaturi de ulei esential biologic. Apasati o data pentru a porni o difuziune continua, a doua oara pentru o difuziune ciclica (functioneaza 30 de secunde, se opreste 30 de secunde timp de 60 de minute, dupa care se opreste automat). Daca lipseste apa difuzorul se opreste automat. Daca nu, apasati a treia oara pentru a opri difuziunea.

Mod de intretinere: schimbati apa in mod regulat si curatati rezervorul o data pe saptamana. Pentru mai multe detalii cititi instructiunile.

DIFUZORUL ULTRASONIC CU LUMINA

Acest difuzor ultrasonic din sticla, permite crearea unei atmosfere luminoase in culori parfumand in acelasi timp aerul ambiental. Isi schimba culoarea dupa bunul plac. Puteti in egala masura sa o alegeti pe cea care va place sau sa opriti lumina.
Este potrivit pentru o suprafata de 20-100m².

Mod de utilizare: puneti apa pana la nivelul de umplere  indicat si apoi adaugati uleiurile esentiale selectionate. Difuziunea se face prin ultrasunete. Apasati o data, se schimba culoarea. Apasati de doua ori  si puteti sa va alegeti culoarea. Apasand a treia oara, lumina se opreste dar difuziunea continua.

Mod de intretinere: schimbati apa regulat si curatati rezervorul o data pe saptamana. Pentru mai multe detalii cititi intructiunile.

MICRODIFUZORUL ULTRASONIC sau DIFUZORUL USB*

Practic si silentios, este ideal pentru birou, masina… Alegeti uleiul esential bio care va place si schimbati parfumul dupa bunul dvs. plac datorita rezervelor vandute separat. Difuzati doar uleiuri esentiale biologice, 100% pure. Nu adaugati apa. Microdifuziunea permite pastrarea proprietatilor uleiurilor esentiale. Difuzorul USB este disponibil in doua culori: alb si negru.
*acest difuzor USB nu este o cheie pentru stocarea datelor.

Mod de utilizare: umpleti mica rezerva din sticla cu uleiul esential pe care il doriti. Umplerea este usoara datorita micutei palnii prevazute pentru acest lucru. Puneti rezerva in compartimentul dedicat si optati pentru o difuziune la 15, 20 sau 30 de secunde.

Mod de intretinere: luati un betisor de urechi imbibat in lichidul de difuzare Florame si aplicati pe granula de difuzare de la extremitatea difuzorului.  Scoateti flaconul si difuzati in gol timp de 1 minut. Pentru mai multe detalii, cititi instructiunile.

Cititi notitele privind modul de utilizare a difuzoarelor cat si precautiile.

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment